Horoscop

Valabil pe 27 mai

Berbec: Vă preocupă în mod special situaţia materială, dar nu e cazul să vă faceţi probleme. Sunt posibile câştiguri din colaborări sau activităţi de parteneriat care vă vor ajuta să vă menţineţi la un nivel rezonabil. La serviciu veţi avea de luat decizii sau de făcut faţă unei activităţi intelectuale.

Taur: Aţi putea rezolva una din problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, ceea ce vă va aduce aprecierea superiorilor. Atenţie la relaţia cu copiii, căci se pare că aceştia au nevoie de mai multă îndrumare. N-ar fi rau să vă dedicaţi ceva mai mult din timpul liber activităţilor recreative în compania familiei.

Gemeni: Din punct de vedere sentimental veţi fi cam nemulţumit, fără un motiv anume. Planurile pentru timpul liber pot fi date peste cap de un eveniment neaşteptat. S-ar putea să vă confruntaţi cu probleme care s-au acumulat în ultima perioadă. Vă sfătuim să nu cedaţi şi să căutaţi soluţii.

Rac: Sunteţi nemulţumit cum evoluează lucrurile în familie, dar aveţi tendinţa de a exagera. O activitate de divertisment, dar şi prezenţa fiinţei iubite alături v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi. Aveţi şanse să primiţi o sumă importantă, probabil dintr-o colaborare.

Leu: Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate plăcută. E un bun prilej de a vă face remarcat, dar ar fi indicat să daţi dovadă de modestie. Atmosfera la serviciu este calmă, iar colegii vă sprijină în tot ce faceţi. Dacă doriţi, puteţi să întreprindeţi ceva nou, care să vă facă plăcere.

Fecioară: Este posibil să apară unele neînţelegeri în relaţia cu superiorii ierarhici. Pe cât posibil, evitaţi să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere. Cel puţin deocamdată ar fi bine să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, căci în scurt timp se va rezolva totul de la sine.

Balanţă: Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor putea fi puse în practică, ceea ce vă îmbunătăţește starea de spirit. Farmecul personal vă dă posibilitatea să vă bucuraţi de compania unor persoane de sex opus. Nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil.

Scorpion: Eforturile pe care le-aţi făcut până acum vor fi apreciate de cei din jur. Situaţia financiară se poate îmbunătăţi datorită unor câştiguri din colaborări sau activităţi de parteneriat. Dacă doriţi să faceţi un împrumut, şansa poate fi de partea dumneavoastră.

Săgetător: La serviciu veţi avea parte de o zi obişnuită, chiar dacă vă va fi destul de greu să vă adaptaţi la activităţile de pe ordinea de zi. În timpul liber nu este momentul să vă ocupaţi de lucruri serioase. Aranjaţi-vă o întâlnire cu persoana iubită şi încercaţi să o convingeţi de stabilitatea sentimentelor dumneavoastră.

Capricorn: Puteți avea un câştig sau puteți primi un cadou inspirat de la un prieten. La serviciu vă aşteaptă o perioadă destul de agitată, căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri cu colegii. Nu vorbiţi oricui despre proiectele dumneavoastră, pentru că nu toţi cei ce vă înconjoară sunt demni de încredere.

Vărsător: La serviciu veţi afla o veste care vă va pune pe gânduri, dar în scurt timp se va dovedi o alarmă falsă. Activităţile sociale vă vor da ocazia să vă relaxaţi, dar şi să vă puneţi în valoare cunoştinţele. Este posibil să aflaţi că o rudă are o problemă de sănătate.

Peşti: Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, dar, totuşi, aveţi suficientă voinţă încât să duceți la bun sfârşit tot ceea ce v-aţi propus. La serviciu veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile, dar vă veţi descurca. Dacă demaraţi o activitate nouă, nu trebuie să vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă imediat.

Vizualizări: 1,084

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: