Horoscop

Valabil pe 31 august

Berbec: Să știți că n-ar fi exclus să vă pice cineva cu tronc și să-nceapă o relație care să vă împlinească așteptările. E de lucru la serviciu, vor fi și bani mai mulți, se petrec niște schimbări de care-ar fi bine să profitați ca să ocupați un post și mai bun – sau un salariu mai mare.

Taur: Poate vi se va suplimenta venitul, apare o primă, pot fi și niște bonuri valorice și posibil o mărire de salariu. Vin bani, sunt și plăți de făcut, oricum, n-o să cheltuiți până la ultimul bănuț, din precauție, că trebuie s-aveți și pentru neprevăzute.

Gemeni: Se poate să primiti un răspuns de la cineva care ține la voi, dar să vă deruteze ce vă spune, să vă dea de gândit. Se poate să primiti ceva în dar, să vă invite cineva la masă, ori într-o excursie la sfârșit de săptămână, pe cheltuiala acelei persoane, c-o fi la ea acasă tratația.

Rac: Poate vă interesați de scoli, grădinițe pentru copiii voștri, sau poate voi vreți să vă-nscrieți la niște cursuri, din toamnă. O să dați zor să rezolvați niste chestiuni care țin de munca în colectivitate, poate activități în cadrul unui grup și o să vă armonizați, o să fie o reușită.

Leu: E posibil să luați mai mulți bani și să mai dați o raită pe la mare, să stați câteva zile și să mai ajungeți și pe la munte, eventual. Voi păreți deschiși oricăror provocări și o s-aveți fler, să luați cele mai bune decizii și o să faceți și treaba ca lumea, că sunteți în formă, gata de competiție.

Fecioară: Apar noutăți, proiecte pe care le puteți pune în practică, sau măcar unul și care să vă asigure un confort financiar. Au, parcă, de unde să vină niște bani și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade, cu școala, cu pregătirile de toamnă, dar poate mai aveți și concediu.

Balanță: Dați refresh total felului în care arătați, c-aveți nevoie de o schimbare și o să conteze la starea voastră de spirit. Inițiativele vă reușesc, să fiți atenți însă la detalii, c-ar fi păcat să pierdeți din vedere esențialul și restul detaliilor care pot aduce o reușită.

Scorpion: Poate apelați la niște oameni cu care să lansați la apă un proiect, fie el și de timp liber și o să iasă ceva dacă o să pună toată lumea umărul. Sunt chestiuni de ordin sufletesc pe care ar fi bine să le rezolvați, să dați afară conflictele interioare ca să fiți și cu mintea și cu sufletul limpezi.

Săgetător: O să-și facă intrarea cineva care-și dorește o relație de cuplu și o să rezonați pe mai multe planuri, că e chimie, ce mai. Se poate să intrați într-un parteneriat care să vă aducă succes professional, chiar și în formula de colaborare și o să fie de bun augur tot ce lucrați.

Capricorn: Poate mai luminați câte-un locșor de casă, schimbați mobila, introduceți elemente noi ca să vă bucurați de confort fizic și vizual. E posibil să luați bani, de luni, așa, și să vă permiteți o escapadă turistică la sfârșit de săptămână, sau altceva care să vă ridice moralul și mai sus.

Vărsător: Poate vă vine vreo idee cu studiul- să-ncepeți ceva care s-ajute să aprofundați niște cunoștinte ca să faceți ceva care vă place. O să faceți monetarul ca să știți dacă vă permiteți o ieșire de câteva zile, să vă duceți într-o stațiune de agrement și o să vedeți cum stați cu banii.

Pești: E posibil să cereți un credit unei bănci ca să achitați toate datoriile și să dați un avans pentru o casă, ori o mașină. Se poate să dați drumul proiectelor noi, dac-o să vă puneți de acord cu șefii. Se poate să fie și un proiect particular de care să fiți încântați și să luați bani frumoși.

Vizualizări: 1,098

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: