HOROSCOP

Berbec

În cursul dimineţii, primiţi o sumă de bani care înviorează bugetul familiei. S-ar putea să intraţi în posesia unei moşteniri sau să primiţi un credit pe care l-aţi solicitat cu puţin timp în urmă. Sunt favorizate planurile de viitor şi investiţiile pe termen lung. Menajaţi-vă sănătatea şi odiniţi-vă mai mult!

Taur

Se pare că întâmpinaţi dificultăţi financiare, însa le depăşiţi fără mari probleme. Traversaţi o perioadă favorabilă inspiraţiei artistice. Creativitatea şi originalitatea de care dispuneţi vă aduc un succes neaşteptat în societate. Nu neglijaţi persoanele mai tinere din familie!

Gemeni

Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă de natura sentimentală. În cursul dimineţii, un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere pe care a demarat-o cu puţin timp în urmă. Vă sfătuim să acceptaţi propunerea.

Rac

Aveţi o zi grea, cu multe probleme de rezolvat, dar sunteţi în formă excelentă şi reuşiţi să faceţi faţă. Situaţia financiară nu este prea bună, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi. Este o situaţie trecătoare. Nu neglijaţi sfaturile partenerului de viaţă!

Leu

Este momentul să faceţi schimbările dorite pe plan sentimental şi în domeniul afacerilor. Relaţiile cu partenerii sunt foarte bune şi este un moment bun pentru a încheia contracte şi a semna documente. Vă sfătuim să aveţi răbdare până când vor apărea rezultatele muncii din ultima perioadă.

Fecioară

Sunteţi plin de energie şi puteţi realiza tot ceea ce v-aţi propus pentru azi. Aveţi ocazia să obţineţi un câştig financiar consistent, dar şi să vă afirmaţi în societate. Relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu prietenii sunt foarte bune. Vă sfătuim să fiţi cumpătat şi să evitaţi excesele alimentare, pentru că sunteţi predispus la probleme digestive.

Balanţa

În prima parte a zilei vă simţiţi plin de energie şi în stare de mari eforturi fizice. Vă sfătuim să nu vă supraestimaţi forţele, pentru că s-ar putea să aveţi probleme de sănătate. După-amiaza sunteţi invitat în vizită la prieteni. Aveţi grijă să evitaţi discuţiile aprinse cu partenerul de viaţă!

Scorpion

Aveţi idei valoroase, apreciate de şefi şi de colegii de serviciu. Sunteţi în formă şi puteţi să finalizaţi tot ce aţi început. Situaţia financiară s-ar putea să nu fie tocmai bună, dar sunteţi perseverent şi aveţi încredere în viitor.

Săgetător

Este un moment favorabil pentru investiţii sau pentru a începe o afacere. De asemenea, sunt favorizate întâlnirile romantice şi călătoriile. Dacă vi se propune o colaborare, nu o refuzaţi! Vă sfătuim, însa, să evitaţi speculaţiile de orice fel.

Capricorn

Puteţi face schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan social şi sentimental. Sunt favorizate relaţiile de parteneriat, întâlnirile de afaceri şi investiţiile pentru cămin. Vă sfătuim să vă organizaţi riguros şi să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă. Seara primiţi o veste bună de la o rudă apropiată.

Vărsător

Puteţi avea o mare reuşită cu prilejul unei scurte călătorii în interes de afaceri. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de afaceri. După-amiaza reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Din punct de vedere financiar nu aveţi de ce să vă plângeţi.

Peşti

Sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul de mai multe ori, dar schimbările vă sunt benefice. Faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârsta, care vă va ajuta cu sfaturi la demararea unei activităţi profitabile. Vă sfătuim să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă şi să evitaţi orice fel de speculaţie.

Vizualizări: 244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: