Horoscop

Valabil pe 5 noiembrie

Berbec: Ai parte de o zi productivă. Poți primi vești bune legate de sectorul muncii, precum și sfera finanțelor. Ești atent la detalii, reușești să prinzi anumite oportunități, să ”miroși” anumite ocazii de afaceri, de vânzări sau achiziții. Este un moment bun și pentru alianțe convenabile.

Taur: Reușești să vezi foarte bine imaginea de ansamblu, de aceea este un cadru astral excelent pentru a planifica, pentru a organiza, pentru a te gândi serios la viitor, la ce perspective se ivesc în cale. Ar fi bine să fii mai atent la ocaziile care apar legate de suplimentarea veniturilor.

Gemeni: Ai bucuria de a-ți fi recunoscute unele merite, talente, de a-ți fi acceptate anumite idei și reușești astfel să treci într-o altă etapă sau să urci ierarhic, să fii privit altfel. Atenție, însă, va trebui să depui unele eforturi pentru a menține imaginea pe care a-ți câștigat-o.

Rac: Ai muncit mult pentru momentul sau situația în care te afli acum, de aceea recomandarea astrelor este să nu strici lucrurile prin anumite decizii sau acțiuni impulsive, să nu destrami ceea ce ai ”impletit” cu migală. Spune ”nu” exceselor, de orice fel. Fii mai precaut cu cheltuielile.

Leu: Este o zi interesantă, în special în ceea ce privește sfera amoroasă. Ești dornic de flirt, amuzament, joacă, ești pasional, cauți atenție, dar și să oferi din plin atenție. Sunt bine aspectate momentele romantice petrecute alături de partenerul de viață, de aceea nu le rata.

Fecioară: Ești pragmatic, analitic, faci strategii și planuri privind sfera muncii. Ești competitiv, războinic, dornic să reușești ceea ce îți propui, să demonstrezi, să fii în fața celorlalți. Atenție, poate să apară cineva care va încerca să îți minimalizeze încrederea în forțele proprii, nu te lăsa influențat!

Balanţă: Ai luat decizia corectă, nu te mai gândi și răzgândi, pentru că acest lucru te va destabiliza. Sfatul astrelor este următorul: ascultă-ți intuiția, lasă-te condus de ceea ce simți, de alegerile cu care rezonezi. Păstrează-ți o atitudine optimistă, zâmbește, bucură-te de interacțiunea cu ceilalți.

Scorpion: E timpul să reevaluezi unele idei, sarcini și proiecte pe care le-ai gândit sau în care ești implicat. Ești decis să renunți la lucrurile comode și să ieși din zona de confort, să acționezi. Este un moment minunat să găsești o altă colaborare, să aplici pentru un nou job, să te înscrii la cursuri.

Săgetător: Ești energic, încrezător și dornic să demonstrezi lumii întregi ce poți. E momentul jocului, reinventării, reorganizării, dar și pentru a-ți cere drepturile, pentru a insista ca anumite idei de-ale tale să fie puse în practică. Dacă trebuie să iei decizii, consultă-te cu cineva cu experiență.

Capricorn: Nu te baza pe promisiunile primite, ci cercetează tu lucrurile. Vezi dincolo de măști și aparențe, adevărul îți iese în cale. Fii mai atent la sfera banilor, pentru că poți fi păcălit, dar și la zona asocierilor. Este un moment bun pentru introspecție, pentru analiză, pentru lucrul cu hârtiile.

Vărsător: Ai parte de o zi în care te vei bucura de susținerea unor persoane, fie că este vorba despre colegi de serviciu, fie este vorba despre prieteni sau cei din familia extinsă. Sunt bine aspectate sarcinile făcute în grup, în echipă. Te așteaptă o zi bună pentru întâlniri, discuții.

Peşti: Dai dovadă de multă intuiție și perspicacitate, ești creativ și inuitiv. Este o zi bună pentru a lega noi prietenii, dar și pentru a închega sau a stabiliza anumite relații mai vechi sau poate pentru a relua unele conexiuni. Ești cu gândul la străinătate, la persoane aflate la mare depărtare.

Vizualizări: 1,835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: