Horoscop

Valabil pe 6/7 noiembrie

Berbec: Per total, ai parte de o zi interesantă și bună. Nu te împotrivi și lasă lucrurile să vină și să se întâmple exact așa cum vin, te sfătuiesc astrele. Astăzi conexiunea cu spiritualitatea este foarte ridicată. Descoperi lucruri care îți stârnesc curiozitatea.

Taur: Ești mai melancolic, mai nostalgic, ademenit în amintirile trecutului. Vei face comparații cu situații din trecut, vei înțelege mai bine anumite acțiuni făcute sau evenimente la care ai fost prezent. Cadru astral bun pentru a rezolva conflicte interioare, pentru a depăși unele momente.

Gemeni: Vrei să porți discuții deschise cu persoane importante din viața ta sau persoane cheie de la serviciu, din afaceri sau anumite proiecte în care ești implicat. Cauți adevărul, ceri sinceritate. Vei reuși să gestionezi bine banii, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să exagerezi.

Rac: Ai parte de o zi bună pentru a te gândi la unele achiziții sau pentru aspecte ce țin de drumuri, deplasări, legătura cu străinătatea. Și sfera studiului este destul de bine așezată azi. În plus, reușești să faci o impresie bună dacă ești supus unui test.

Leu: Lucrurile se așază în direcția ta, dacă vei avea răbdare și dacă vei da dovadă de o atitudine respectuoasă. Evită jocurile de culise, pentru că nu prea ai cum să le cunoști pe toate. Bazează-te pe intuiție. Este o zi bună să iei decizii legate de acte, documente, contracte, moșteniri.

Fecioară: Flirtezi, ești mai jucăuș, te lași purtat de emoții, de tentații, iar această energie nu-ți aduce lucruri bune. Cenzurează-ți comportamentul, fii mai atent la atitutdinea pe care o ai în interacțiunile cu ceilalți.

Balanţă: Este o zi foarte bună să-ți folosești intuiția, spontaneitatea și creativitatea, iar relațiile cu copiii sau persoanele mai tinere sunt deosebit de bine aspectate azi. Folosește-te de propriile talente și abilități pentru a finisa acele lucruri pe care le-ai tot amânat, te îndeamnă astrele.

Scorpion: Poți semna contracte, poți face achiziții bune azi, poți face și unele asocieri pline de inspirație și de lungă durată. O zi bună să te afirmi social, să-ți arăți inteligența, perspicacitatea. Este un cadru astral bun pentru a interacționa cu autoritățile.

Săgetător: Amână deciziile, pot fi luate sub influența emoțiilor. Dacă apare un conflict în relația de cuplu, motivul este probabil legat de bani. Sfatul astrelor este să cauți apropierea de persoana dragă și să nu te lași purtat de partea financiară, pentru că se vor rezolva lucrurile cu puțină răbdare.

Capricorn: Fie ți se cere să te aliezi, să iei partea cuiva, fie să joci rolul de mediator între două părți, fie apare o persoană influentă care îți va face o propunere de nerefuzat, fie apare o situație neașteptată și se încheie brusc o etapă.

Vărsător: Vin vești bune de la un partener, fie că este vorba despre cel romantic, fie că este vorba despre cel de afaceri, cel de la un proiect în care ești implicat și căruia îi dedici mult timp în ultima perioadă. Poți primi o ofertă, o promisiune, poate anumiți bani.

Peşti: Astăzi ai parte de o zi bună pentru începuturi, fie că este vorba despre un nou proiect, de o dietă, de o relocare. Sunt bine aspectate schimbările, începuturile, inovația. Ești plin de entuziasm și încrezător în ceva anume. Este favorizată și comunicarea prin intermediul tehnologiei.

Vizualizări: 1,081

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: