Horoscop

Valabil pe 3 ianuarie
Berbec: Ești jucăuș, ai chef de distracție, ești vorbăreț, ai chef de amuzament, ai chef să transmiți emoții, dar și să le primești. Azi este un cadru favorabil și pentru sectorul vieții amoroase, ești mai predispus către flirt, dar ai grijă cu cine flirtezi, te atenționează astrele.

Taur: Ai nevoie de echilibru, indiferent că este vorba despre familie, grupul de prieteni, treburile casnice sau carieră. Este esențial să fii rațional, să nu intri în zona de conflict, să eviți oamenii care se victimizează încontinuu, nu te lăsa influențat de starea altora.

Gemeni: Astăzi este despre linişte, apropiere, spiritualitate, lucrurile importante, care te bucură cu adevărat atât pe tine, cât şi pe cei dragi ţie. Ești activ, rezolvi diverse sarcini și probleme, dar reușeşti cumva să te și distrezi. Fii atent la finanțe și ai grijă la excesele culinare.

Rac: Găsești soluții care te ajută să armonizezi lucrurile în familia extinsă. Reușești să clarifici lucrurile, să pui punctul pe ”i”. Joci rolul de mediator cu multă iscusință. De asemenea, ești atent la emoţii, la detalii, niciun lucru aparent neimportant nu-ţi va scăpa.

Leu: Cadru astral bun pentru relația cu familia, relația cu tine, cu felul în care te raportezi la ideile și sfaturile primite de la cei dragi. Zi liniştită, fără mari griji sau întâmplări majore, încearcă să o savurezi chiar dacă cele mai multe activități vor fi de rutină.

Fecioară: Poţi să planifici, să organizezi, să rezolvi ceva legat de sectorul financiar, prieteni sau grupuri. Eşti prins în vâltoarea evenimentelor sociale, dornic de interacțiuni, ai chef de vorbă. Reușeşti să descoperi esențialul, adevărul, și să-l împărtășești mai departe.

Balanţă: Zi bună pentru socializare, pentru a ieși în evidență, pentru a-ți folosi talentul pentru persuasiune și negociere. Sinceritatea şi simplitatea sunt cuvintele-cheie. Primești mai multe informații benefice pentru tine, de aceea ar fi bine să fii cu ochii în patru.

Scorpion: Ai parte de o zi minunată, ascultă-ți intuiția. Nu este nevoie sa controlezi totul, mai lasă lucrurile şi evenimentele să curgă de la sine, exact aşa cum vin. Este un cadru astral prielnic pentru achiziții, cumpărături, precum și pentru legătura cu străinătatea.

Săgetător: Ești optimist și cu zâmbetul pe buze. Când o uşă se închide, poţi găsi un geam întredeschis pe undeva. Dar tu eşti pregătit cu adevărat sau mai ai nevoie să analizezi lucrurile, să calculezi bugetul, să organizezi totul, sau poate de o scurtă perioadă de linişte?

Capricorn: Este esențial să te gândești la ceea ce-ți dorești de la viață și să faci un plan. Nu este nevoie să faci publice deciziile luate, dar trebuie să fii tu hotărât, motivat pentru a acționa în acest sens. Cadru astral bun pentru a te organiza, pentru a medita asupra viitorului.

Vărsător: Vorbești mult, planifici, dezbați. Sunt favorizate interacțiunile ce țin de echipă, de familia extinsă. Te gândeşti de ceva timp să faci anumite schimbări în ceea ce priveşte sectorul vieții personale, iar astăzi este o zi potrivită pentru a-ţi aşterne gândurile pe hârtie.

Peşti: Astăzi te poţi confrunta cu tot felul de emoții, senzații, gânduri și s-ar putea să te trezești în fața unor decizii care vor deveni brusc importante. Ești pătruns de energia și atmosfera sărbătorilor, și cauți să ai parte de interacțiuni autentice, profunde, cu ceilalți.

Vizualizări: 1,354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: