Horoscop

Valabil pe 14 februarie

Berbec: O să vă schimbaţi garderoba, faceţi un shoping online dacă vă e mai comod aşa şi o să ieşiţi mai des la socializare. Încep să vină recompensele şi o să vă gestionaţi ieşirile în lume, c-o s-aveţi un salt în carieră, şi nu vă puteţi prezenta oricum, ci e nevoie de un plus de imagine, de un promo.

Taur: O să primiţi acei bani pe care-i aşteptaţi mai demult şi o să ştiţi pe ce să-i daţi, c-aveţi o listă de priorităţi. Vin ceva bani, apar şi nişte oferte de lucru, printre care una s-ar putea să fie în alt oraş, altă ţara poate, o să aflaţi imediat despre ce este vorba.

Gemeni: Poate fi şi pentru voi o zi bănoasă şi să vă rezolvaţi şi nişte acte să avansaţi cu demersurile pentru nişte achiziţii. E cineva care vă curtează şi o să aveţi, deja, un răspuns pentru această persoană, în funcţie de disponibilitatea voastră afectivă - că poate sunteţi căsătoriţi şi nu merge.

Rac: Vă invită cineva pe alte meleaguri şi o să vă bucuraţi de o revedere care va avea loc cât de curând, în week-end poate. Întrevedere cu cineva, poate fi şi pe zoom, care vă propune o afacere care-o să vă intereseze, şi se poate-ncheia cu un accept, discuţia. Cădeţi voi la o înţelegere.

Leu: Partenerul de cuplu s-ar putea să aibă ceva important să v-anunţe şi o să fiţi şi voi pe fază, cu răspunsul. V-aţi putea da acceptul pentru o combinaţie partenerială care să vă ajute să vă redresaţi din punct de vedere financiar şi să vă consolidaţi şi imaginea în cadrul breslei.

Fecioară: E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă poate deveni companion de viaţă şi să ajungeţi la căsătorie. Se poate să vă găsiţi ceva de lucru şi în particular şi să sporească bugetul, că şi cheltuieli sunt multe şi aveţi nevoie de bani. Şi ocazii vor fi să faceţi rost de ei.

Balanță: Se pare c-aţi ajuns la un echilibru în relaţia cu partenerul de cuplu şi tot ce trebuie este să-l menţineţi. Aveţi multe de făcut pentru casă pentru ai voştri, poate-aveți musafiri în week-end, câţiva apropiaţi şi faceţi comandă online de alimente şi alte lucruri.

Scorpion: Sfera sentimentală se animă pe zi ce trece şi o să vă găsiţi perechea de sufllet, o să vă faceţi viaţa şi mai frumoasă. Se poate să vă descoperiţi o pasiune, un hobby care să vă detensioneze şi să deveniţi mai creativi, s-aveţi o stare de spirit mult mai bună, să daţi refresh total.

Săgetător: Poate primiţi o invitaţie pentru week-end să vă duceţi la munte, sau altundeva în plimbare, să vă relaxaţi. Poate se iveşte ocazia să vă luaţi o locuinţă mai mare şi să vă şi mutaţi, deşi n-aveaţi în plan aşa ceva, mulţi dintre voi, dar va fi o oportunitate.

Capricorn: O să învăţaţi, o să aveţi probabil şi vreun examen şi o să vă placă domeniul respectiv, o să vă fie uşor să asimilaţi materia. Vi se propun diverse colaborări şi în măsură timpului disponibil o să acceptaţi, măcar una, ca să strângeţi nişte bani, că doar salariul s-ar putea să nu fie suficient.

Vărsător: O veste bună de la cineva care vă îndrăgeşte şi o să vreţi să petreceţi câteva ore împreună, poate ieşiţi la plimbare, să vă cunoaşteţi. O să vă relansaţi pe o piaţă, or să vi se recunoască meritele şi n-o să lăsaţi să vă scape niciun prilej să colaboraţi în zonele de interes pentru bani şi stima de sine.

Pești: Vă bucuraţi de o mână de ajutor din partea unor oameni care se oferă să vă scutească de un efort şi o să le fiţi recunoscători. Un vibe pozitiv la voi, o să vă achitaţi de toate obligaţiile, ca să-ncepeți proiecte noi, şi o să vă puteţi dezvolta frumos că e anul vostru special şi trebuie profitat la maxim.

Vizualizări: 1,638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: