Horoscop

Valabil pe 12/13 februarie

Berbec: Ești mai atent astăzi la nevoile celorlalţi și s-ar putea ca această atitudine să-ți ofere unele lecții de neprețuit care să te ajute să-ți îmbunătățești și relațiile cu cei din jurul tău. Te poți elibera de o responsabilitate, poți debloca o situație, poți depăși o problemă mai veche.

Taur: Ești mai interesat de familie, iar aceasta va fi suportul de care ai nevoie. Cei dragi te vor îndemna, te sprijină să evoluezi, să crești, să te autodepășești. S-ar putea să primești unele răspunsuri sau să ai parte de unele lămuriri. Învață să gestionezi mai bine momentele de stres.

Gemeni: Ești mai deschis, mai onest, mai cu picioarele pe pământ. Simți că cineva din jurul tău caută să te ajute cu ceva și ar fi bine să-i permiți acest lucru, căci îți poate oferi colacul de salvare de care ai nevoie sau poate fi plasa ta de siguranță într-o situație mai dificilă pentru tine.

Rac: Ai nevoie să te conectezi la sinele tău interior, să faci unele lucruri pentru tine, pentru sufletul tău. Simți nevoia să te reechilibrezi emoțional. Este un moment bun pentru introspecție, pentru a te da deoparte și a medita, a analiza.

Leu: Ești mai sigur pe tine, pe ceea ce trebuie să faci, cumva primești confirmare că planul pe care ți l-ai pregătit este bun, va funcționa. Mergi înainte cu încredere, te îndeamnă astrele, mai ales la capitolul idei inovatoare, diferite, curajoase. Este o zi bună și din punct de vedere financiar.

Fecioară: Ai parte de o zi plină, în care vei reuși să rezolvi mai multe lucruri. Sunt bine aspectate deplasările, vizitele, drumurile scurte. Poți rezolva mai multe lucruri legate de cămin și familie. Poți avea parte și de unele laude, de aprecieri sau recompense.

Balanţă: Vei avea parte azi de unele vești și de unele revelații, îți vei da seama ce trebuie să faci, cum trebuie să te comporți, încotro să pornești, ce trebuie să schimbi. Ai cumva încredere că știi ce ai de făcut pentru a ajunge la rezultatul dorit pe termen lung.

Scorpion: Te gândești serios la un parteneriat, la un contract, la o înțelegere pe termen lung. Sunt bine aspectate negocierile, vânzările, lucrul cu hârtiile, precum și comunicarea în scris. Știi să fii atent la detalii, fără a pierde esențialul, imaginea de ansamblu, ideea, viziunea, perspectiva.

Săgetător: Cineva din grupul tău de apropiați știe de ce ai nevoie, reușește să apese pe unele butoane, să te readucă în mijlocul unei situații astfel încât să poți privi altfel lucrurile, să iei o decizie mult mai informată, asumată. În cine ai încredere? Cine te poate ghida astfel?

Capricorn: Cam multe gânduri și idei te apasă astăzi, și poate ar fi o strategie bună că cauți să le mai eliberezi, în special prin scris, te sfătuiesc astrele. Astfel îți vei da seama mai repede și mai ușor ce îți dorești să schimbi, unde ai vrea să ajungi, unde trebuie bătut pasul pe loc.

Vărsător: Ești mai tentat să te lași cuprins de val, de situațiile care îți aduc distracție, amuzament, aventură. Ești mai dispus și să-ți folosești abilitățile artistice, precum și să experimentezi ceva nou. Este un cadru astral prielnic și pentru sectorul amoros, lăsându-te purtat de pasiune, de tandrețe.

Peşti: Evită relațiile ”triunghiulare”, indiferent de ce sferă a vieții este vorba. Când există trei părți, apare conflict și cineva e în plus sau are de suferit. Poate apărea o situație care îți displace și va fi nevoie să iei rapid o decizie.

Vizualizări: 821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: