Horoscop

Valabil pe 2 martie

Berbec: Rămâi pe poziţii, te ții de anumite decizii, direcții, nu accepți schimbări și nici nu te lași prea ușor influențat. În sectorul vieții personale, astrele te îndeamnă să fii mai maleabil, să asculți ce au cei dragi de zis, să accepți ideea de compromis, cât timp se menține liniștea în familie.

Taur: Ești interesat de cunoaștere, cauți să faci unii pași ce țin de creșterea și evoluția ta. Te poți înscrie la un curs, poți citi, cauți să dezvolți un subiect, să mai înveți unele lucruri, te implici în discuții pentru a mai afla unele informații.

Gemeni: Cauți dreptatea, adevărul, cunoaște-rea. Anumite situații din trecut se pot reîntoarce sau se schimbă direcția de mers a unor lucruri și să fie nevoie să te reorganizezi, să regândești lucrurile, strategiile, metodele. Dacă ești onest în gânduri și acțiuni, lucrurile se aranjează pe făgașul potrivit.

Rac: Acordă mai multă atenția la ceea ce simți. Oferă-ți mai mult timp pentru gândire, meditație, relaxare. Este un cadru astral prielnic pentru a te retrage din centrul atenției, pentru a te implica în activități recreative, care să-ți permită să-ți folosești imaginația şi creativitatea.

Leu: Fă lucrurile treptat, cu pași mici, dar siguri, nu te avânta în planuri și idei pe care nu le poți duce până la capăt, nu promite ce nu poți face. Nu-ți consuma energia pe lucruri inutile sau care nu te vizează, nu este nevoie să faci mai mult decât este cazul sau decât ține de datoria ta.

Fecioară: Astăzi s-ar putea să simți presiune din partea celorlalți, să fie nevoie să te reorganizezi, să iei decizii rapide și să cauți să te aliezi cu persoanele potrivite demersului tău sau cu cele cu care rezonezi. Este un moment bun să-ți desfaci aripile și să-ți arăți abilitățile.

Balanţă: Simți că este nevoie să acționezi acum, să-ți scoți cunoștințele și abilitățile la înaintare. Este important să-ți faci un plan bine structurat înainte de a porni la drum, te îndeamnă astrele. Este o zi bună pentru tot ce ține de carieră, de ambiții profesionale, de dorințe.

Scorpion: Ascultă-ți intuiția și partenerii, fie că este vorba despre cel de cuplu, de afaceri, colegul de echipă etc., pentru că aceștia vor apăsa pe unele butoane și vei avea parte de unele conștientizări. Moment bun pentru a descoperi care sunt schimbările pe care ți le dorești în viață.

Săgetător: Pot apare răsturnări de situații, vin vești la care nu te așteptai, dar pe care știi să le gestionezi. Ai fler, dai dovadă de perspicacitate, ai idei interesante pe care nu-ți este frică să le împărătășești. În plan personal, cineva are nevoie de suportul tău, fii atent la cine îți caută compania.

Capricorn: Astăzi te înțelegi bine cu toți, indiferent că este vorba despre familie, prieteni, colegi de serviciu, colaboratori. Indiferent de provocările care apar azi astăzi, știi să găsești calea de mijloc, ai la tine cuvintele magice, care să te ajute să ajungi la inima sau urechile interlocutorilor tăi.

Vărsător: Cauți să descurci lucrurile, să mediezi anumite neînțelegeri, să liniștești apele, să aplanezi conflictele. Ești pacifistul care vine cu soluții, cu încurajările. Ai răbdare să explici, să negociezi, să oferi consultanță și asistență celor care au nevoie de acestea. Ești generos şi empatic.

Peşti: S-ar putea să simți astăzi că te afli într-un moment de cumpănă, că este o răscruce de drumuri și trebuie să decizi în curând încotro să mergi. Astăzi ai nevoie de mai multă încredere în tot ceea ce înseamnă puterea ta interioară, în ceea ce îți spune intuiția, susțin astrele.

Vizualizări: 934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: