Horoscop

Berbec

În fine, aveţi resursele financiare pentru a face în casă schimbările pe care le visaţi. Pentru aceasta, trebuie să mergeţi la cumpărături împreună cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să vă hotărâţi de acasă ce doriţi să cumpăraţi. Odihniţi-vă mai mult.

Taur

Puteţi să terminaţi o lucrare în casă, începută acum câteva zile. O rudă mai în vârstă din familie vă ajută financiar, însă încearcă să vă impună ideile sale. Evitaţi o ceartă care ar putea să afecteze relaţiile de familie. Spre seară, primiţi un cadou deosebit de la persoana iubită.

Gemeni

Sunteţi hotărât să vă ocupaţi mai mult de problemele casnice. Dimineaţa aveţi ocazia să cumpăraţi o casă la un preţ bun sau să faceţi un schimb avantajos. Partenerul de viaţă vă susţine. Vă sfătuim să vă ascultaţi intuiţia şi să evitaţi orice fel de speculaţii.

Rac

Dacă intenţionaţi să faceţi schimbări în casă, acum este momentul, pentru că vă puteţi baza pe ajutorul celor din jur. Vă recomandăm să nu vă enervaţi dacă o femeie mai în vârstă vă bate la cap cu tot felul de sfaturi. Evitaţi cearta cu orice preţ!

Leu

Nu este recomandabil să vă programaţi treburi importante, pentru că pot surveni evenimente neprevăzute. Dimineaţa aveţi de alergat pentru a rezolva câteva probleme ale casei. Eforturile vă sunt încununate de succes, inclusiv într-o chestiune financiară. Vă sfătuim să vă ascultaţi intuiţia.

Fecioară

Este o zi favorabilă activităţilor legate de cămin şi de afaceri. Acum este momentul să vă puneţi ideile în practică, mai ales că beneficiaţi şi de ajutorul familiei. Aveţi ocazia să faceţi transformări în casă. Vă sfătuim să nu vă apucaţi de prea multe treburi deodată.

Balanţă

Sunteţi hotărât să ieşiţi din tipare şi începeţi o lucrare complexă, la care vă gândiţi de mult. Puteţi să faceţi schimbări importante în casă. De asemenea, faceţi câteva drumuri scurte, în interesul familiei. Ar fi bine să nu cheltuiţi sume mari fără să discutaţi cu partenerul de viaţă.

Scorpion

Se pare că aveţi probleme de natură sentimentală şi nu este exclus să deveniţi melancolic. Vă reveniţi după-amiaza, când vă dedicaţi activităţilor casnice. Puteţi avea succes la lucrări de reparaţii, zugrăvit, mutat mobila sau curăţenie. Vă recomandăm să nu îi neglijaţi pe cei mici.

Săgetător

Ţineţi neapărat să fiţi gospodar şi se pare că reuşiţi. Sunteţi într-o formă fizică foarte bună şi aveţi şanse să terminaţi tot ce vă propuneţi. Nu vă certaţi cu partenerul de viaţă din cauza investiţiilor pentru casă! Vă recomandăm să aveţi răbdare. În curând veţi sta mai bine cu banii.

Capricorn

Dimineaţa simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări prin casă şi aveţi şanse să vă descurcaţi. Trebuie să alergaţi puţin şi să faceţi nişte cheltuieli. O rudă mai în vârstă se oferă să vă ajute cu bani. Profitaţi de ocazie! Vă sfătuim să vă organizaţi munca mai bine.

Vărsător

Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice, chiar dacă vă preocupă chestiunile de afaceri. La serviciu, intuiţia vă ajută foarte mult, dar este indicat să ţineţi cont şi de părerile colegilor. Spre seară, este posibil ca o rudă mai în vârstă să vă ceară ajutorul într-o problemă de sănătate.

Peşti

Copiii vă apreciază planurile de reamenajare a locuinţei, însă ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. După-amiază s-ar putea să primiţi o veste proastă în legătură cu o rudă şi să vă pregătiţi pentru o călătorie. Situaţia nu este chiar atât de gravă pe cât pare.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: