HOROSCOP

Berbec

Vă sfătuim să rezolvaţi problemele importante în prima parte a zilei, când aveţi mai multă energie. Dorinţa de libertate şi nemulţumirea faţă de tot ce vă înconjoară pot duce la deteriorarea relaţiilor cu persoana iubită. Nu este exclusă o despărţire. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

Taur

Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante pe plan sentimental. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie şi să nu vă grăbiţi să luaţi decizii pe care le-aţi putea regreta. Vedeţi şi ce spun prietenii!

Gemeni

Sunteţi nemulţumit de atmosfera creată de un coleg la serviciu. Faptul că vă revoltaţi fără motiv într-un cerc de prieteni îi poate face pe aceştia să vă izoleze. Vă sfătuim să vă abţineţi de la speculaţii şi să nu vă angajaţi în discuţii în contradictoriu.

Rac

Partenerul de viaţă nu este de acord să faceţi noi cheltuieli pentru casă. Vă sfătuim să discutaţi cu calm. După-amiaza faceţi o deplasare scurtă în interes de afaceri. Evitaţi speculaţiile!

Leu

Dacă vă pregătiţi pentru o călătorie lungă, nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Totul va decurge conform planurilor. S-ar putea ca prietenii să nu fie încântaţi dacă le refuzaţi ajutorul. N-ar strica să fiţi mai diplomat. Ţineţi cont şi de părerile celor din jur!

Fecioară

S-ar putea să aveţi probleme la serviciu, pentru că nu reuşiţi să faceţi ce v-au cerut şefii. Nu este indicat să faceţi tranzacţii financiare. Dacă puteţi, amânaţi deciziile importante în afaceri. Faceţi-vă timp să vorbiţi mai mult cu persoana iubită!

Balanţă

Un prieten apropiat vă ajută să lămuriţi o bârfă lansată de o femeie pe seama dumneavoastră. Totul va reveni la normal mai repede decât vă aşteptaţi. Vă sfătuim să nu mai fiţi atât de încăpăţânat. Ascultaţi sfaturile unei rude mai în vârstă!

Scorpion

Nu sunteţi prea bine dispus şi aveţi o mulţime de probleme, atât la serviciu, cât şi acasă. Aveţi tendinţa de a vă răzvrăti, ceea ce vă poate conduce la certuri. Vă recomandăm să nu căutaţi să vă impuneţi punctul de vedere. Gândiţi-vă de două ori înainte de a acţiona!

Săgetător

Aveţi multă energie şi sunteţi hotărât să terminaţi o lucrare începută mai demult. S-ar putea ca un prieten de familie să vă propună o colaborare. Vă sfătuim să nu îl refuzaţi. Nu vă lăsaţi atras într-o ceartă cu o rudă mai în vârstă!

Capricorn

Vă este greu să ţineţi ritmul la serviciu, spre nemulţumirea colegilor şi a şefilor. S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că nu vă ocupaţi destul de familie. Vă sfătuim să fiţi mai înţelegător cu cei din jur.

Vărsător

S-ar putea ca familia să nu fie de acord să cumpăraţi un obiect de valoare. Vă sfătuim să fiţi atent la ce spuneţi. Nu fiţi impulsiv! După-amiaza primiţi o sumă importantă de bani de la o rudă apropiată şi rezolvaţi neînţelegerile cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să nu luaţi decizii în grabă.

Peşti

Este posibil să fiţi stresat din cauza problemelor de serviciu. Vă sfătuim să nu refuzaţi ajutorul oferit de colegi. Chiar dacă aveţi probleme profesionale, vă sfătuim să nu neglijaţi planul sentimental. Nu promiteţi nimic dacă nu sunteţi siguri că vă puteţi ţine de cuvânt!

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: