HOROSCOP

Berbec

Energia şi perseverenţa vă ajută să finalizaţi un proiect început cu mai mult timp în urmă. În prima parte a zilei, un prieten vă propune o colaborare avantajoasă, care vă va aduce satisfacţii materiale nesperate. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă! În caz contrar, riscaţi să deterioraţi grav relaţiile.

Taur

Vă simţiţi în formă şi faceţi planuri îndrăzneţe de viitor. Este un moment prielnic pentru investiţii pe termen lung, pentru a începe noi afaceri şi pentru călătorii în interes personal. Profitaţi de moralul ridicat pe care îl aveţi astăzi! Aveţi mari şanse de reuşită.

Gemeni

Sunteţi plin de elan şi aveţi iniţiative inspirate. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan profesional şi intelectual, dacă daţi dovadă de perseverenţă. Pe plan sentimental, nu aveţi de ce să vă plângeţi. Vă sfătuim să fiţi modest în relaţiile cu prietenii.

Rac

Dimineaţa faceţi o scurtă călătorie în care îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale. Sunteţi foarte încrezător în capacităţile dumneavoastră şi aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe riscuri. În relaţiile cu colaboratorii, vă sfătuim să fiţi mai flexibil şi să nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere.

Leu

Datorită dificultăţilor financiare, s-ar putea să se declanşeze o ceartă în familie. Sunteţi plin de energie şi puteţi să finalizaţi o lucrare începută cu mai mult timp în urmă. Nu pierdeţi ocazia! Vă sfătuim să cheltuiţi cu măsură şi să aveţi în vedere şi necesităţile familiei.

Fecioară

Începeţi ziua cu elan şi încredere, care vă sporesc randamentul. Nu aveţi nici un fel de probleme de comunicare. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie de afaceri. Vă recomandăm să acordaţi mai mult timp odihnei, altfel riscaţi să aveţi probleme de sănătate.

Balanţă

Sunteţi tensionat datorită programului încărcat de la locul de muncă. Vă sfătuim să nu vă manifestaţi nemulţumirea în faţa şefului. Aveţi încredere şi nu vă lăsaţi copleşit! Veţi rezolva cu bine toate sarcinile.

Scorpion

Aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceţi la locul de muncă şi în interes personal. Voinţa şi încrederea în sine vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile. Este un moment foarte bun pentru a susţine examene, lucrări şi proiecte. Nu neglijaţi problemele persoanei iubite, care aşteaptă de la dumneavoastră mai mult decât îi oferiţi!

Săgetător

Situaţia financiară nu este satisfăcătoare, dar nu reuşeşte să vă descurajeze sau să vă determine să vă pierdeţi încrederea în forţele proprii. Chiar dacă vă simţiţi în formă, vă recomandăm să vă gândiţi bine înainte de a acţiona şi să fiţi prudent. După-amiază s-ar putea să primiţi o veste neplăcută de la şeful dumneavoastră şi să fiţi nevoit să vă întoarceţi la serviciu.

Capricorn

Un bărbat mai în vârstă vă propune o afacere din care puteţi câştiga în scurt timp o sumă importantă de bani. În cursul după-amiezii sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu. Cu acest prilej, s-ar putea să cunoaşteţi un viitor partener de afaceri. Evitaţi speculaţiile de orice fel!

Vărsător

În prima parte a zilei vă ocupaţi o problemă financiară mai veche. Dacă vi se propune o colaborare, vă sfătuim să nu o refuzaţi. Ar putea să producă o schimbare favorabilă în viaţa dumneavoastră. Ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă!

Peşti

Începeţi ziua cu o bucurie. Primiţi o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată cu mai multe zile în urmă împreună cu un prieten. Acum puteţi să vă faceţi planuri îndrăzneţe de viitor şi să cumpăraţi un obiect de valoare pe care vi-l doriţi de mult. Vă recomandăm să vă bazaţi pe intuiţie şi să ţineţi cont de sfaturile unei rude apropiate.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: