HOROSCOP

Berbec

Dimineaţa vă bucuraţi ca un prieten reuşeşte să vă înapoieze o datorie mai veche. Este o zi favorabilă planurilor de viitor, întâlnirilor cu prietenii şi comunicării. Vă puteţi baza pe intuiţie. Nu neglijaţi persoanele mai în vârstă din familie!

Taur

După o perioadă mai proastă pe plan sentimental, se pare că norocul vă surâde din nou. Faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care vă cucereşte inima. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna, pentru că riscaţi să aveţi probleme de sănătate.

Gemeni

Relaţiile cu cei din jur sunt excelente, mai ales în a doua parte a zilei. Vă face plăcere să reîntâlniţi un prieten vechi. Sunt şanse să rezolvaţi o problemă legată de casă, dar vă recomandăm să nu neglijaţi dorinţele partenerului de viaţă.

Rac

Sunteţi într-o formă intelectuală excelentă. Vă sfătuim să nu refuzaţi dialogul şi să le împărtăşiţi celor apropiaţi experienţa dumneavoastră. S-ar putea să suferiţi o deziluzie pe plan sentimental. Vă sfătuim să nu vă lăsaţi demoralizat. Nu uitaţi că aveţi şi prieteni adevăraţi!

Leu

Dacă vă aflaţi în faţa unei dileme sentimentale şi sunteţi nevoit să luaţi o hotărâre, acum este momentul. Aveţi ocazia să puneţi în aplicare planuri mai vechi şi să vă ocupaţi de probleme de sănătate minore, dar care pot evolua. Munca din ultima perioadă îşi arată roadele. Aveţi şanse să câştigaţi bine şi să vă afirmaţi în societate.

Fecioară

Vă sfătuim să ţineţi cont de părerile colegilor şi, mai ales, de posibilităţile lor financiare. După-amiază s-ar putea să aveţi o discuţie aprinsă cu o rudă mai în vârstă, dar reuşiţi să lămuriţi toate neînţelegerile. Ar fi bine să evitaţi călătoriile lungi şi să nu vă extenuaţi.

Balanţă

Aveţi o zi încărcată. Sunteţi, însă, destul de energic pentru a face faţă tuturor problemelor. S-ar putea să întâmpinaţi câteva obstacole, în special de natură materială. Vă recomandăm să nu faceţi nici un fel de speculaţii.

Scorpion

Se anunţă schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan social şi sentimental. Este o zi bună pentru consolidarea prieteniilor şi pentru a încheia parteneriate şi asocieri. Reuşiţi să îi cuceriţi pe cei din jur. Aveţi grijă să nu vă neglijaţi partenerul de viaţă!

Săgetător

Mari şanse de reuşită într-o călătorie scurtă, în interes de familie. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă, mai ales că după-amiaza aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Pe plan financiar, nici un motiv de îngrijorare.

Capricorn

Este momentul să vă ocupaţi de problemele materiale. Azi aveţi posibilitatea să le rezolvaţi. Nu este exclus să vi se propună o afacere. Spre seară sunteţi invitat împreună cu partenerul de viaţă la o petrecere la rude. Nu neglijaţi odihna!

Vărsător

Aveţi multă energie şi reuşiţi să finalizaţi tot ce v-aţi propus. S-ar putea să fiţi promovat sau să vi se propună un nou loc de muncă, mai bine plătit. Relaţiile cu persoana iubită sunt puţin tensionate, dar situaţia revine la normal spre seară, la o întâlnire cu prietenii. Vă recomandăm să fiţi cumpătat şi să evitaţi excesele alimentare.

Peşti

Vă pregătiţi pentru un eveniment important în familie, probabil o aniversare. Dacă vă indispune o rudă din partea partenerului de viaţă, păstraţi-vă calmul! Mai târziu, veţi constata că a avut dreptate. Spre seară, atmosfera se destinde şi vă simţiţi foarte bine.

Vizualizări: 63

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: