Rochii de mireasă la preţuri de criză într-un magazin din Târgu Jiu

Aţi visat la o nuntă de vis care să se încadreze într-un buget cât de cât rezonabil? Anul acesta aveţi această ocazie şi asta pentru că magazinele care comercializează rochii de mireasă dar şi accesorii dau posibilitatea mireselor să-şi achite rochia în mai multe tranşe. De altfel, au apărut deja rochii din colecţia 2011 care pot fi achiziţionate la preţuri accesibile oricărei nunţi. Cea mai scumpă rochie din magazin este 2000 de lei.

Sunteţi mireasă anul acesta şi vreţi să vă cumpăraţi rochia la un preţ cât mai bun? Trebuie să ştiţi că şi în Târgu Jiu a apărut deja colecţia 2011 la rochiile de mireasă şi preţurile se încadrează perfect oricărui tip de buzunar. Mai mult, unele magazine din Târgu Jiu dau posibilitatea viitoarelor mirese să achite rochia integral în perioada în care ea este la modificat. Un exemplu în acest sens este magazinul Alexia Style, care nu numai că vinde, dar este şi producător.

Preţurile pornesc de la 600 de lei

„Dacă o mireasă are preferinţe sau îşi doreşte diferite modificări putem face rochia pe placul ei. Trebuie doar să vină din timp la noi să-şi aleagă modelul şi să se hotărască ce modificări doreşte la ea. Se încheie un contract, se dă un avans după care are posibilitatea să-şi achite integral rochia cât timp o ţinem la modificări”, a declarat Lenuţa Drăgan, reprezentant magazin Alexia Style.

Preţurile variază în funcţie de material şi de aplicaţii, cel mai ieftin model fiind de 600 de lei iar cel mai scump ajunge şi la 2.000 de lei. „În general, gorjencele optează pentru rochii care să nu le scoată în evidenţă anumite, defecte dar unele au preferinţe în ceea ce priveşte aplicaţiile sau culoarea. Cert este că în funcţie de cât de bogată este nunta îşi aleg şi rochia şi accesoriile. Noi avem variante pentru toate preferinţele. Unele aleg să dea foarte mulţi bani pe accesorii şi cât mai puţin de rochie, iar altele invers”, a precizat Lenuţa Drăgan.

În ceea ce priveşte tendinţele din 2011 în materie de rochii de mireasă, producătorii merg în continuare pe rochii care scot în evidenţă talia şi linia corpului dar predomină eleganţa. În ceea ce priveşte culoarea rochii de mireasă, cremul rămâne şi anul acesta la mare căutare.

Vizualizări: 1,307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: