Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec

Sunt şanse să aranjaţi o colaborare avantajoasă, care să vă aducă venituri considerabile. Relaţiile cu partenerul de viaţă urmează un curs ascendent. Vă sfătuim să nu vă contraziceţi cu o rudă mai în vârstă, care doreşte să se amestece în viaţa dumneavoastră.

Taur

Profunzimea ideilor şi ambiţia vă ajută în activitatea profesională şi în afaceri. Rezolvaţi cu uşurinţă toate problemele de la serviciu sau din familie. Vă recomandăm să ţineţi cont şi de părerile celor din jur. Evitaţi speculaţiile de orice fel!

Gemeni

Aveţi posibilitatea să finalizaţi proiecte îndrăzneţe, mai ales în domeniul afacerilor. Sunt şanse mari să evoluaţi pe plan profesional şi social. Prietenii vă susţin, impresionaţi de entuziasmul şi optimismul de care daţi dovadă.

Rac

Zi prielnică schimbărilor importante pe plan profesional. S-ar putea să fiţi propus pentru o plecare în străinătate, la un schimb de experienţă sau un curs de perfecţionare. Aveţi ocazia să încheiaţi contracte avantajoase şi să faceţi cunoştinţă cu persoane importante.

Leu

Pot apărea schimbări neaşteptate în viaţa dumneavoastră. Aveţi prieteni care vă susţin, la fel ca şi familia. Este o zi favorabilă studiului, comunicării şi călătoriilor de afaceri. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia. Nu vă asumaţi prea multe riscuri!

Fecioară

La serviciu, şefii vă apreciază ideile. Este posibil chiar să fiţi premiat. După-amiaza, s-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate. Nu este cazul să vă faceţi griji, dar vă recomandăm să vă odihniţi.

Balanţă

Aveţi toate şansele să rezolvaţi problemele financiare ale familiei. Sinceritatea vă ajută să vă consolidaţi relaţiile şi să vă faceţi noi prieteni. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie mai în vârstă.

Scorpion

Aveţi mai multe întâlniri de afaceri, care se vor dovedi fructuoase. Dimineaţa primiţi o veste bună, din cauza căreia vă schimbaţi planurile pentru mâine. Vă recomandăm să nu vă ieşiţi din fire. Nu vă vărsaţi nervii pe partenerul de viaţă!

Săgetător

Este posibil să luaţi o hotărâre importantă şi definitivă, cu privire la ruperea unor relaţii. În viitor, se va dovedi că aţi procedat corect. Planurile dumneavoastră vor fi încununate de succes, dar vă sfătuim să aveţi răbdare.

Capricorn

Şefii vă apreciază seriozitatea şi ideile constructive. Nu este exclus să fiţi propus pentru o mărire de salariu. Puteţi să faceţi planuri pe termen lung şi să investiţi. Vă recomandăm să profitaţi de conjunctura favorabilă în care vă aflaţi.

Vărsător

Dimineaţa aveţi şanse să vă afirmaţi la serviciu. Din păcate, s-ar putea să vă atrageţi invidia colegilor. Nu este exclus să aveţi discuţii cu persoana iubită, pentru că acordaţi prea multă atenţie activităţii profesionale.

Peşti

Este momentul să vă ocupaţi de situaţia financiară. Partenerul de viaţă vă susţine şi este convins că veţi reuşi. Aveţi de semnat documente oficiale. Nu întâmpinaţi probleme deosebite, dar vă sfătuim să fiţi prudent.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: