Horoscop

Berbec

Capacitatea creativă atinge o cotă ridicată şi ar fi bine să o folosiţi pentru rezolvarea problemelor profesionale şi de afaceri. Relaţiile sentimentale pot fi foarte bune, dacă vă stăpâniţi tentaţia de a-i face reproşuri persoanei iubite.

Taur

În prima parte a zilei sunteţi cu capul în nori. Până reuşiţi să reveniţi cu picioarele pe pământ, vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu vă implicaţi în activităţi importante. Aveţi grijă ce spuneţi! Există riscul să jigniţi o persoană mai în vârstă din familie.

Gemeni

Se pare că aveţi probleme pe plan sentimental şi deveniţi irascibil. Păstraţi-vă calmul şi nu vă grăbiţi să replicaţi! Sfaturile prietenilor vă pot fi foarte utile, dacă vă temperaţi orgoliul şi încăpăţânarea.

Rac

Survin evenimente neaşteptate care vă dau programul peste cap. Se pare că sunteţi nevoit să plecaţi într-o delegaţie anunţată în ultimul moment. Partenerul de viaţă este nemulţumit de schimbarea de program.

Leu

Din cauza dificultăţilor financiare, sunteţi tentat să renunţaţi la o călătorie în interesul familiei. Este o decizie delicată, pentru că riscaţi să vă indispuneţi partenerul de viaţă. S-ar putea că explicaţiile dumneavoastră să nu fie suficient de convingătoare şi să fiţi greşit înţeles.

Fecioară

În prima parte a zilei sunteţi indispus din cauza unei decizii pripite luate de partenerul de afaceri în privinţa unei investiţii. Păstraţi-vă calmul, dacă nu vreţi să complicaţi situaţia! Vă sfătuim să vă relaxaţi şi să vă detaşaţi de problemele cotidiene.

Balanță

Aţi făcut mari eforturi pentru a găsi noi surse de venituri, iar acum vă simţiţi epuizat. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile şi să aveţi răbdare. În curând, un prieten vă va propune o colaborare. În această perioadă nu sunt recomandate speculaţiile.

Scorpion

În prima parte a zilei sunteţi cam visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi problemele importante pe care le aveţi de rezolvat. Nu este momentul să începeţi noi activităţi, pentru că riscaţi să luaţi decizii greşite

Săgetător

Sunteţi tentat să amânaţi o vizită programată pentru azi, cu riscul să tensionaţi relaţiile cu partenerul de viaţă. Se pare că sunteţi indispus din cauza unui eşec în afaceri. Păstraţi-vă calmul şi limitaţi-vă la activităţi de rutină, care vă solicită mai puţin!

Capricorn

Sunteţi foarte preocupat de problemele financiare şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Nu este exclus ca partenerul de viaţă să vă reproşeze acest lucru. După-amiaza sunteţi invitat la o petrecere.

Vărsător

Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să luaţi decizii importante în domeniul profesional, pentru că riscaţi să fie greşite. Vă sfătuim să vă dedicaţi unor activităţi relaxante.

Pești

Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin, cu condiţia să vă organizaţi bine timpul. Este recomandabil să amânaţi deciziile importante în afaceri. Petreceţi seara în familie. Încercaţi să vă relaxaţi!

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: