Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec

O rudă mai în vârstă vă atrage atenţia că nu vă purtaţi corect. Vă sfătuim să fiţi prudent, ca să evitaţi deziluziile şi certurile. Aveţi mai multă grijă de sănătate!

Taur

Dimineaţa aveţi sentimente contradictorii în ceea ce priveşte problemele profesionale şi de familie. După-amiaza reuşiţi să vă limpeziţi puţin gândurile şi petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită.

Gemeni

S-ar putea să plecaţi într-o călătorie. Deşi aveţi tendinţa să cheltuiţi cam mult, aveţi şanse să obţineţi mari satisfacţii. Descoperiţi cu surprindere cât de bine vă simţiţi într-un colectiv nou. Vă sfătuim să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie.

Rac

Sunteţi energic şi aveţi dispoziţia necesară pentru a rezolva o problemă partenerială mai veche. S-ar putea să vă dezamăgească un prieten în care aţi avut mare încredere. Vă sfătuim să nu puneţi la suflet.

Leu

Vă angajaţi într-un nou proiect care ar putea să vă aducă avantaje materiale substanţiale, dar nu veţi mai avea timp liber. Aveţi grijă să nu vă neglijaţi familia şi prietenii!

Fecioară

Nu sunteţi mulţumit de nimic şi vă enervaţi repede. Nu vă descărcaţi nervii pe cei din jur! Vă sfătuim să vă păstraţi cumpătul şi să nu exageraţi. Cu răbdare, toate se vor rezolva uşor.

Balanţă

În prima parte a zilei, aveţi tendinţa să le căutaţi tuturor nod în papură. Seara petreceţi momente plăcute alături de partenerul de viaţă. S-ar putea să vi se confirme plecarea într-o călătorie lungă.

Scorpion

S-ar putea ca o persoană apropiată să vă dezamăgească. Sunteţi foarte energic şi împrejurările vă sunt favorabile. Aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceţi. Petreceţi mai mult timp alături de persoana iubită!

Săgetător

Sunteţi îngrijorat din cauza problemelor financiare. Vă puteţi baza pe ajutorul unei persoane mai în vârstă. Se iveşte ocazia să câştigaţi ceva în plus pe lângă salariu. Ascultaţi sfaturile partenerului de viaţă!

Capricorn

Este posibil să vă certaţi cu o colegă de serviciu, despre care aflaţi că vă bârfeşte. Păstraţi-vă calmul şi ascultaţi-vă intuiţia! Vă recomandăm să staţi mai mult în mijlocul familiei.

Vărsător

Revine în actualitate o problemă sentimentală mai veche şi s-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Gândiţi-vă bine înainte de a face acuzaţii! Nu acţionaţi sub impulsul momentului!

Peşti

Nu vă ambiţionaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele. Sunteţi obosit şi este cazul să acceptaţi ajutorul prietenilor. Sfaturile unei persoană mai în vârstă vă ajută să aplanaţi un conflict cu un partener de afaceri.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: