HOROSCOP

Berbec

Sunteţi creativ şi vă preocupă ideea de a începe o activitate nouă. Aveţi şanse să vă afirmaţi pe plan intelectual. Parcurgeţi o perioadă favorabilă inspiraţiei artistice. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna.

Taur

Dimineaţa sunteţi mai sensibil decât de obicei, ceea ce ar putea să vă afecteze relaţiile cu cei din jur. Vă sfătuim să fiţi prudent în tot ce faceţi. Nu faceţi nici o promisiune dacă nu sunteţi sigur că puteţi să o respectaţi!

Gemeni

Cu toate că vă simţiţi în formă, este posibil să constataţi că nu vă reuşeşte aproape nimic. Se pare că sunteţi confuz şi vă lipseşte simţul practic. Nu este exclus să fiţi înţeles greşit de cei din jur.

Rac

Sunteţi cam agitat, pentru că începeţi o lucrare nouă şi nu vă este clar cum să o abordaţi. Nu refuzaţi sprijinul oferit de colegi! Chiar dacă vă frământă problemele profesionale, ar fi bine să îi arătaţi partenerului de viaţă mai multă afecţiune.

Leu

S-ar putea să aveţi o mare dezamăgire, în urma unei întâlniri de afaceri. Nu vă descurajaţi! Pur şi simplu, nu este un moment favorabil pentru afaceri. Vă sfătuim să nu încercaţi să obţineţi câştiguri rapide.

Fecioară

În mod neaşteptat, primiţi o sumă importantă de la o rudă mai în vârstă. Vă regăsiţi încrederea în viitor şi începeţi să faceţi planuri. Vă recomandăm să nu luaţi hotărâri importante în grabă, pentru că vă lipseşte simţul practic.

Balanță

Vă recomandăm să nu vă începeţi activităţi noi, pentru că vă lipseşte simţul practic. Amânaţi deciziile importante pe plan profesional şi în afaceri, pentru că s-ar putea să nu găsiţi cele mai bune soluţii!

Scorpion

Dimineaţa aveţi tendinţa să fiţi prea idealist şi să neglijaţi probleme importante. Nu începeţi nimic nou, pentru că este posibil să luaţi decizii eronate! S-ar putea că intuiţia să nu vă ajute prea mult.

Săgetător

Şansele sunt de partea dumneavoastră, intuiţia vă ajută şi reuşiţi să depăşiţi cu bine dificultăţile. Aveţi succes în tot ce faceţi. Este o zi bună pentru examene şi pentru afirmarea pe plan artistic.

Capricorn

Sunteţi hipersensibil şi nu aveţi chef de vorbă. Vă sfătuim să evitaţi întâlnirile cu prietenii. Ar fi bine să amânaţi orice tranzacţie şi să evitaţi speculaţiile, pentru că riscaţi să pierdeţi sume importante.

Vărsător

Aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate, mai ales datorită talentelor artistice. După-amiaza faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă va susţine activitatea creativă.

Pești

Dimineaţa faceţi planuri ambiţioase în legătură cu o afacere, dar este posibil să vă loviţi de obstacole care vă cam taie elanul. Vă sfătuim să aveţi mai multă răbdare şi să fiţi mai realist. Proiectele dumneavoastră de viitor se pot concretiza, dar nu astăzi.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: