HOROSCOP

Berbec

Un bărbat mai în vârstă din familie vă ajută să clarificaţi o neînţelegere cu persoana iubită, apărută din cauza problemelor financiare. Vă recomandăm să vă păstraţi optimismul şi să aveţi răbdare.

Taur

Aveţi foarte multă treabă, mai ales acasă, dar s-ar putea să nu fiţi prea bine dispus. Faptul că nu vă puteţi respecta programul vă enervează şi riscaţi să vă luaţi la ceartă cu cei din jur.

Gemeni

Sunteţi plin de energie şi aveţi puterea să terminaţi o lucrare începută mai demult. Nu vă grăbiţi să refuzaţi propunerea de colaborare a unui prieten! Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu, ce pot duce la o ceartă cu partenerul de viaţă.

Rac

Se pare că nu vă simţiţi prea bine şi nu aveţi chef să vă petreceţi timpul liber împreună cu prietenii. Starea de apatie poate să vă creeze neplăceri în familie. Încercaţi să înţelegeţi problemele celor din jur, care aşteaptă mai mult decât le oferiţi!

Leu

Vă recomandăm să fiţi atent la ce spuneţi, mai ales dacă vă enervează cineva din anturaj. Aveţi tendinţa să reacţionaţi impulsiv. După-amiaza primiţi o sumă mare de bani de la o rudă.

Fecioară

Dimineaţa s-ar putea să fiţi stresat la serviciu, din cauza unor lucrări urgente. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile colegilor. Vă sfătuim să îi arătaţi persoanei iubite mai multă afectivitate. Nu puneţi problemele profesionale pe primul loc!

Balanţă

Este indicat să vă rezolvaţi problemele importante dimineaţa, când aveţi mai multă energie. După-amiaza, dorinţa dumneavoastră de libertate ar putea să afecteze relaţiile cu partenerul de viaţă.

Scorpion

Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în relaţiile sentimentale. Dimineaţa faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care vă atrage atenţia. Vă recomandăm să nu vă precipitaţi şi să vă ascultaţi intuiţia.

Săgetător

Dimineaţa sunteţi nemulţumit din cauza unui partener de afaceri, care vă invidiază. Cel mai bun lucru este să vă prefaceţi că nu observaţi nimic. Spre seară, aveţi tendinţa să vă contraziceţi cu toată lumea. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul.

Capricorn

Doriţi să faceţi schimbări în casă, dar sunteţi înţeles greşit şi se poate ajunge la un scandal. Vă sfătuim să apelaţi la calmul ce vă caracterizează, pentru a clarifica situaţia.

Vărsător

Dacă vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie, puteţi fi liniştit: totul va merge conform planurilor. Relaţiile cu prietenii sunt excelente. S-ar putea să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă dacă refuzaţi ajutorul unei persoane mai în vârstă din familie.

Peşti

S-ar putea să aveţi probleme dacă nu respectaţi regulile de circulaţie. Nu este momentul să încheiaţi tranzacţii financiare şi să luaţi decizii importante. Acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite!

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: