HOROSCOP

Berbec

Aveţi succes pe plan profesional, dar sunteţi nevoit să rămâneţi la serviciu peste orele de program. Nu are rost să vă certaţi cu un coleg mai în vârstă doar pentru că nu este de acord cu dumneavoastră.

Taur

Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte şi sunteţi nevoit să faceţi cumpărături urgente. Pentru a termina la timp, ar fi bine să cereţi ajutorul unui prieten.

Gemeni

Este posibil să vă enervaţi şi să nu mai aveţi răbdare să terminaţi o lucrare pe care aţi amânat-o de mai multe ori. Vă recomandăm să nu vă pripiţi, pentru că riscaţi să stricaţi şi ce aţi făcut până acum.

Rac

Dimineaţa, un prieten vă roagă să îl ajutaţi într-o chestiune urgentă. Vă sfătuim să faceţi tot posibilul să nu-l refuzaţi, chiar dacă sunteţi foarte ocupat.

Leu

Doriţi să vă afirmaţi şi faceţi eforturi mari la serviciu. Vă sfătuim să nu exageraţi, pentru că nu sunteţi într-o formă grozavă. Nu este cazul să vă asumaţi riscuri. Şansele de succes sunt minime.

Fecioară

S-ar putea să aveţi o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă, din cauza neînţelegerilor pentru programul de mâine. Vă recomandăm să nu călătoriţi, pentru că riscaţi să faceţi un accident.

Balanţă

Dimineaţa descoperiţi că o afacere în care nu v-aţi pus prea mari speranţe urmează să vă aducă beneficii importante. Este posibil să vi se propună o colaborare.        

Scorpion

Dimineaţa înregistraţi un succes care vă întăreşte convingerea că parcurgeţi o perioadă favorabilă. Aveţi ocazia să începeţi o afacere profitabilă. Ca să nu riscaţi nimic, vă recomandăm să acceptaţi ajutorul unui prieten apropiat.

Săgetător

Aveţi parte de schimbări importante pe plan profesional şi în relaţiile sociale. La serviciu găsiţi soluţii originale, acceptate de şefi şi colegi. După-amiaza vă vin în vizită câţiva prieteni.

Capricorn

Dimineaţa survin evenimente neaşteptate, care vă dau peste cap toate planurile. Este posibil să fiţi luat prin surprindere de nişte musafiri din altă localitate.

Vărsător

Aveţi un succes remarcabil pe plan social şi material. Vă sfătuim să profitaţi de şansele care vi se oferă, dar aveţi grijă să nu forţaţi norocul! După-amiaza, s-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută.

Peşti

Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Aveţi un spirit de iniţiativă cu care reuşiţi să vă impresionaţi colaboratorii. Aveţi succes pe toate planurile şi sunt şanse să câştigaţi bine.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: