Primarul din Fărcăşeşti a năşit 14 cupluri de pensionari

Dănuţ Bălu este unul dintre cei mai tineri primari din judeţ. Ajuns primar din întâmplare, Bălu a reuşit să se mobilizeze la timp şi facă pentru comuna sa lucruri considerate de unii mărunte, dar de mare efect pentru cetăţeni. Cea mai mare pasiune a primarului este echipa de fotbal a comunei, Vulturii Făcăşeşti, echipă de care are grijă să câştige toate campionatele. Primarul Bălu este de altfel şi naşul a 14 cupluri de pensionari din Fărcăşeşti.

Ajuns primar după ce Constantin Pârvulescu, fostul primar, a fost arestat pentru luare de mită, Dănuţ Bălu a trebuit să-şi înfrunte adversarii politici şi să înceapă să lucreze în folosul oamenilor. „Cu siguranţă va fi greu să ies primar în 2012, dar vreau să vă asigur că pe mine mă interesează mai puţin scaunul de primar şi mult mai mult binele oamenilor din Fărcăşeşti. Sunt convins că vor fi mulţi candidaţi la această funcţie de primar şi vor fi mai mulţi aceia care îşi vor dori această funcţie doar pentru interesul propriu şi nu al comunităţii. Am încredere că oamenii vor şti cui să dea votul lor”, a declarat primarul din Fărcăşeşti.

Vulturii Făcăşeşti

Microbist înrăit, primarul din Fărcăşeşti s-a luptat mult să pună pe picioare o echipă de fotbal a comunei căreia i-a dat şi un nume sugestiv, Vulturii Făcăşeşti. El este cel care s-a ocupat personal de tineri şi pe care îi motivează uneori cu premii în bani. “Eu am avut o copilărie şi o adolescenţă normală şi m-am bucurat de toate jocurile şi momentele plăcute din acele perioade. Din păcate, tinerii din ziua de azi manifestă un interes tot mai mare spre discoteci, baruri. Am observat însă că dacă se comunică cu aceşti tineri şi sunt cât de cât socializaţi, ei dau curs şi altor activităţi. Am încercat să capacitez tinerii din Fărcăşeşti pentru anumite competiţii sportive şi cred că începutul este promiţător“ , a declarat primarul Bălu.

Naş de naş

Una dintre cele mai mari plăceri ale primarului este aceea de a năşi cuplurile fericite şi longevive. Acesta a fost şi unul din motivele pentru care a ţinut cu tot dinadinsul să fie naşul a 14 cupluri de pensionari din Fărcăşeşti însă primarul spune că va năşi ori de câte ori va avea prilejul. „Împreună cu soţia am stabilit să-i năşim pe aceşti oameni care sunt un exemplu pentru noi toţi, dar mai ales pentru tinerii care se despart foarte repede. Cele 14 cupluri au împlinit 50 de ani de la căsătorie şi au fost premiaţi cu câte 500 de lei fiecare. Îmi place să năşesc pentru că aşa e şi bine şi îmi face plăcere“, a declarat Dănuţ Bălu.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: