Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec

Deși vă simțiți în formă, s-ar putea să descoperiți că nu prea aveți spor și că nu vă reușește mai nimic. Astăzi nu prea sunteți realist. Vă sfătuim să nu forțați lucrurile, pentru că riscați să provocați discuții aprinse.

Taur

Primiți o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie și începeți să vă faceți planuri. Ar fi bine să nu vă pripiți, pentru că vă lipsește simțul practic și s-ar putea să suferiți un eșec.

Gemeni

Dimineața s-ar putea să aveți probleme la serviciu dacă nu reușiți să vă concentrați. Vă sfătuim să nu vă amestecați în bârfele celor din jur, pentru că mai târziu riscați să aveți discuții.

Rac

În prima parte a zilei sunteți confuz și indispus. Vă recomandăm să nu vă asumați riscuri, pentru că șansele de reușită sunt minime.

Leu

Aveți planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reușiți să vedeți semne încurajatoare. Vă sfătuim să aveți mai multă răbdare și să munciți mai ordonat.

Fecioară

Dimineața sunteți foarte sensibil și nu vă convine nimic. Încercați să depășiți cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relațiile cu ceilalți! Vă recomandăm să uitați până mâine ambiția de a vă impune în fața colegilor.

Balanţă

Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. Sunteți mofturos și nu prea aveți chef de vorbă. Amânați cumpărăturile și investițiile! Există riscul să luați decizii neinspirate.

Scorpion

Încercați să nu vă asumați prea multe responsabilități! Riscați să nu vă iasă mare lucru. Primiți o mână de ajutor de unde nici nu vă așteptați. Spre seară, mergeți la prieteni și uitați de toate problemele de peste zi.

Săgetător

Dimineața s-ar putea să fiți confuz și să aveți dificultăți de comunicare. Nici intuiția nu vă ajută din cale afară, așa că ar fi bine să nu mergeți la risc. Vă sfătuim să nu neglijați odihna. Chiar trebuie să vă reîncărcați bateriile.

Capricorn

Nu este o zi favorabilă pentru investiții și planuri de viitor. În schimb, relațiile sentimentale vă oferă mari satisfacții. Evitați afacerile la marginea legii, pentru că riscați să aveți probleme!

Vărsător

Nu este momentul să începeți activități dificile, pentru că vă lipsește simțul practic. Ar fi bine să nu luați nici o inițiativă la serviciu sau în afaceri. S-ar putea să nu fiți prea inspirat.

Pești

Dimineața sunteți puțin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceți înțeles prea ușor. Vă sfătuim să vă ordonați ideile. Dacă doriți să cumpărați ceva de valoare, nu încercați să-i faceți partenerului de viață o surpriză! Sfătuiți-vă înainte de a da banii!

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: