HOROSCOP

Berbec

Dimineața survin evenimente neașteptate, care vă dau peste cap toate planurile. Este posibil să fiți luat prin surprindere de niște musafiri din altă localitate. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să încercați să fiți o gazdă primitoare.

Taur

Dimineața înregistrați un succes care vă întărește convingerea că parcurgeți o perioadă favorabilă. Aveți ocazia să începeți o afacere profitabilă. Ca să nu riscați nimic, vă recomandăm să acceptați ajutorul unui prieten apropiat.

Gemeni

S-ar putea să ajungeți la un punct de cotitură în viață, care să vă aducă multe bucurii. Sociabilitatea și forma intelectuală în care vă aflați vă asigură succesul pe plan profesional și social.

Rac

Aveți un succes remarcabil pe plan social și material. Vă sfătuim să profitați de șansele care vi se oferă, dar aveți grijă să nu forțați norocul! După-amiaza, s-ar putea să plecați într-o călătorie neprevăzută, în care puteți obține câștiguri importante.

Leu

După o perioadă dificilă pe plan sentimental și financiar, aveți un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Nu încercați să vă impuneți punctul de vedere! Riscați să vă dezamăgiți partenerii.

Fecioară

Sunteți într-o formă intelectuală deosebită. Aveți un spirit de inițiativă cu care reușiți să vă impresionați colaboratorii. Aveți succes pe toate planurile și sunt șanse să câștigați bine. Vă sfătuim să vă faceți un program riguros, ca să nu vă risipiți energia.

Balanţă

Aveți parte de schimbări importante pe plan profesional și în relațiile sociale. La serviciu găsiți soluții originale, acceptate de șefi și colegi. După-amiaza vă vin în vizită câțiva prieteni. Vă sfătuim să fiți cumpătat, ca să nu aveți probleme cu sănătatea.

Scorpion

Dimineața descoperiți că o afacere în care nu v-ați pus prea mari speranțe urmează să vă aducă beneficii importante. Este posibil să vi se propună o colaborare. Vă recomandăm să nu acceptați.

Săgetător

Se ivește ocazia să vă asociați într-o afacere sau vi se propune un nou loc de muncă. Vă sfătuim să nu luați o hotărâre definitivă fără să cunoașteți toate avantajele și dezavantajele.

Capricorn

Aveți succes la o întâlnire cu persoane importante, iar cei din jur vă apreciază ideile. Este o zi bună pentru consolidarea relațiilor și aveți ocazia să vă faceți noi prieteni. Vă recomandăm să ascultați și de părerile celor din jur, pentru că vă pot fi de folos.

Vărsător

Dimineața sunteți obligat să faceți cheltuieli neprevăzute, dar apreciate de familie. După-amiaza s-ar putea să vă schimbați programul în ultimul moment. Se pare că trebuie să vă ocupați de o rudă bolnavă.

Pești

În partea a doua a zilei, cineva cu experiență vă oferă sfaturi pentru afaceri. Relațiile cu persoana iubită sunt foarte bune. Evitați discuțiile în contradictoriu cu o rudă mai în vârstă.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: