Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec

Aveți idei bune, care merită să fie puse în practică. Pentru a realiza ceea ce v-ați propus, trebuie să depuneți eforturi susținute și să acceptați ajutorul prietenilor. Relațiile sentimentale sunt armonioase.

Taur

Reușiți să rezolvați o problemă sentimentală. Relațiile cu persoana iubită sunt excelente și aveți mari șanse de reușită în tot ce v-ați propus să faceți împreună. Este o zi prielnică proiectelor de viitor și contactelor serioase cu persoane importante.

Gemeni

Aveți ocazia să vă dovediți talentul și creativitate. Puteți să vă bazați pe intuiție. Petreceți după-amiaza alături de partenerul de viață și de persoanele mai tinere din familie.

Rac

S-ar putea să aveți parte de o zi dificilă, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă și acasă. Aveți idei originale și valoroase, care vă sunt de mare ajutor pe plan profesional.

Leu

S-ar putea să aveți parte de o zi dificila, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă și acasă. Aveți idei originale și valoroase, care vă sunt de mare ajutor pe plan profesional.

Fecioară

Aveți ocazia să faceți schimbări importante în viața dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate. În partea a doua a zilei, intrați în legătură cu persoane importante.

Balanţă

Puteți investi cu încredere în afaceri, pentru că parcurgeți o perioadă favorabilă, în care faceți alegeri inspirate. Puteți rezolva probleme financiare foarte dificile. În partea a doua a zilei, vă simțiți excelent la o petrecere cu prietenii.

Scorpion

După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental și în relațiile sociale, puteți spune că ghinionul s-a terminat pentru dumneavoastră. Pe plan profesional, acum aveți ocazia să vă afirmați la justa dumneavoastră valoare.

Săgetător

Este o zi favorabilă negocierilor și comunicării. În cursul dimineții sunteți nevoit să plecați într-o călătorie în interesul familiei. Cu toate că întâmpinați dificultăți, reușiți să finalizați o lucrare importantă, în care ați investit mult timp și bani.

Capricorn

Reușiți, în sfârșit, să rezolvați o problemă financiară. Este o zi favorabilă afacerilor și aveți ocazia să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă. De asemenea, este un moment bun pentru a vă ocupa de problemele persoanelor mai în vârstă din familie.

Vărsător

În prima parte a zilei, aveți contacte cu persoane importante, care contribuie la reușită unei afaceri. Munca depusă în ultima perioadă începe să dea roade pe plan financiar și duce și la îmbunătățirea relațiilor cu partenerii de afaceri.

Pești

Aveți ocazia să mergeți într-o excursie cu prietenii. Ar fi bine să nu vă eschivați. Nu vă mai gândiți la cheltuielile pe care le presupune excursia! Meritați să vă relaxați și aveți nevoie de odihnă.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: