HOROSCOP

Berbec

Puteți avea o zi bună pe plan financiar, însă trebuie să vă controlați tendința de a critica tot ce se petrece în jur. Ca să nu ajungeți la certuri, vă sfătuim să fiți mai diplomat cu prietenii și cu partenerul de viață.

Taur

Dimineața faceți câteva drumuri și reușiți să rezolvați probleme atât de serviciu, cât și personale. Sunteți irascibil și aveți tendința de a exagera. Vă sfătuim să fiți prudent, pentru că există riscul să faceți un accident.

Gemeni

Vă nemulțumește faptul că munciți prea mult și rezultatele întârzie să apară. Vă sfătuim să aveți răbdare și să îi lăsați pe ceilalți să vă aprecieze. Spre seară, partenerul de viață vă face o surpriză plăcută.

Rac

Din cauza nervozității, riscați să îi îndepărtați pe partenerii de afaceri. Dacă nu vă calmați, este posibil să aveți probleme și pe plan sentimental.

Leu

Sunteți nerăbdător să terminați o lucrare începută acum câteva zile. Nu vă grăbiți, ca să nu faceți greșeli care vă vor costa bani și energie! Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să evitați discuțiile aprinse cu partenerul de viață.

Fecioară

Se pare că relațiile parteneriale sunt încordate din cauza unor neînțelegeri. Înainte de a face promisiuni familiei, vă recomandăm să vă analizați cu luciditate posibilitățile financiare.

Balanță

Este o zi favorabilă comunicării cu persoanele mai tinere și cu copiii. Vă sfătuim să nu faceți promisiuni decât dacă sunteți sigur că le puteți respecta. Sunteți tenace și nu vă lăsați până nu realizați tot ce v-ați propus. 

Scorpion

Un prieten vă propune o colaborare care v-ar ajuta să vă rotunjiți veniturile. Puteți să vă ocupați de problemele casei și să terminați activități începute mai demult. Vă recomandăm să ascultați și părerile partenerului de viață.

Săgetător

Dimineața nu sunteți într-o formă strălucită, probabil din cauza unei dureri de cap sau a oboselii acumulate în ultima vreme. Este recomandabil să amânați deciziile importante și să vă limitați la activități de rutină.

Capricorn

Aveți multe probleme de rezolvat atât la serviciu, cât și acasă. Nu fiți repezit, pentru că riscați să nu realizați nimic! Acordați mai multă atenție activității profesionale! În caz contrar, s-ar putea să primiți reproșuri din partea șefilor.

Vărsător

Sunteți irascibil și s-ar putea să îi spuneți partenerului de viață cuvinte pe care le veți regreta. Păstrați-vă calmul, ca să nu aveți probleme cu sănătatea! Dacă vă urcați la volan, ar fi bine să conduceți mai prudent decât de obicei.

Pești

Vă recomandăm să nu sperați prea mult pe plan financiar, pentru că s-ar putea să fiți dezamăgit. Aveți parte de întârzieri și amânări din cauza unor evenimente neprevăzute. Păstrați-vă calmul și ascultați-vă intuiția!

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: