Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec

Dacă intenționați să faceți schimbări în casă, acum este momentul. Vă puteți baza pe ajutorul rudelor și al prietenilor. Este o zi bună pentru mutat mobila, pentru reparații sau zugrăvit.

Taur

Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, vă recomandăm să nu vă neglijați sănătatea. Găsiți-vă timp și pentru odihnă! Reușiți să faceți schimbări în cămin, care vă vor îmbunătăți mult viața sentimentală.

Gemeni

Dacă puteți să plecați într-o excursie cu partenerul de viață, vă recomandăm să nu ezitați. O ieșire în mijlocul naturii vă poate apropia și mai mult. Aveți idei originale, apreciate de anturaj, dar vă sfătuim să țineți cont și de părerile celorlalți.

Rac

Traversați o perioadă favorabilă relațiilor sentimentale și inițiativelor cu privire la cămin. Dimineața aflați că nu mai trebuie să plecați într-o delegație. Nu este cazul să regretați. Astfel aveți mai mult timp pentru problemele casei.

Leu

Începeți o serie de schimbări în cămin. Vă sfătuim să țineți cont și de părerile partenerului de viață. Puteți să vă faceți planuri de viitor. Nu începeți mai multe treburi deodata, pentru că s-ar putea să nu terminați nici una!

Fecioară

Doriți foarte mult să faceți schimbări în casă și reușiți să faceți rost de banii necesari. Vă recomandăm să mergeți la cumpărături împreună cu partenerul de viață. Hotărâți-vă de acasă ce doriți să cumpărați!

Balanţă

S-ar putea să primiți un cadou consistent pentru casă. Aveți o zi foarte aglomerată, dar și satisfacția este pe măsură. După-amiaza stați acasă împreună cu câțiva prieteni care v-au dat o mână de ajutor.

Scorpion

Dimineața sunteți hotărât să terminați o serie de modificari începute în casă. Vă ajută cu bani o persoană mai în vârstă din familie, dar va încerca să-și impună punctul de vedere. Vă sfătuim să faceți tot posibilul pentru a evita o ceartă.

Săgetător

Sunteți preocupat de probleme legate de cămin. Dimineața aveți ocazia să cumpărați o casă nouă sau să faceți un schimb de locuință. Partenerul de viață este de acord cu inițiativele dumneavoastră.

Capricorn

Dimineața primiți o sumă importantă și reușiți să vă puneți în practică planurile de a face schimbări în casă. Puteți să începeți lucrări de reparații sau să zugrăviți. Evitați o ceartă cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor pe care le aveți de făcut!

Vărsător

Ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri, pentru că nu vă aflați într-un moment foarte bun. Vă recomandăm să nu luați decizii importante. Ar fi bine să vă găsiți mai mult timp pentru problemele familiei. Seara, faceți planuri pentru o călătorie împreună cu partenerul de viață.

Pești

Vă concentrați asupra familiei și a căminului. Doriți să cumpărați un obiect de valoare pentru casă. S-ar putea ca o rudă apropiată să vă dea un sfat bun și să economisiți bani. Nu luați nici o hotărâre fără să vă consultați cu partenerul de viață!

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: