HOROSCOP

Berbec

Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, ar fi bine să vă relaxați mai mult. Sunteți tentat să cheltuiți prea mult în interes personal. Fiți prudent și cumpătat!

Taur

S-ar putea să fiți dezamăgit din cauza unei afaceri care nu merge conform așteptărilor. Vă sfătuim să nu vă descurajați. Pur și simplu, nu este o zi bună pentru afaceri. Aveți ocazia să petreceți mai mult timp alături de persoana iubită.

Gemeni

Sunteți hotărât să faceți o schimbare în relațiile sentimentale. După-amiaza vă simțiți foarte bine într-o vizită la prieteni, unde vă aflați în centrul atenției. Lăsați-i și pe ceilalți să vorbească!

Rac

Aveți succes în afaceri și în activitățile desfașurate pentru cămin. Reușiți să faceți schimbări atât în casă, cât și în afaceri. Vă sfătuim să țineți seama și de părerile unui bărbat mai în vârstă.

Leu

Aveți ocazia să dați sfaturi utile unor persoane mai tinere. Cu sprijinul financiar al unei rude, vă puteți îndeplini dorința de a cumpăra câteva obiecte de uz casnic. Este o zi favorabilă investițiilor și întâlnirilor cu prietenii.

Fecioară

Ar fi bine să nu vă planificați treburi importante pentru astăzi, pentru că este puțin probabil să vă puteți respecta programul. Dimineața aveți de făcut mai multe drumuri scurte pentru casă și pentru un membru mai tânăr al familiei.

Balanţă

S-ar putea să vă certați cu partenerul de viață, pentru că refuzați să mergeți în vizită la rude. Se pare că nu aveți succes nici în afaceri. În această conjunctură nefavorabilă, vă sfătuim să vă păstrați calmul și să încercați să vă relaxați.

Scorpion

S-ar putea să ratați un obiectiv important și să deveniți irascibil. Vă sfătuim să nu vă descărcați nervii pe familie. Mai bine căutați cauzele eșecului! Ar fi bine să țineți cont de sfaturile partenerului de viață.

Săgetător

După-amiaza s-ar putea să aflați că o cunoștință s-a îmbolnăvit și să fiți nevoit să vă schimbați programul. Relațiile cu prietenii sunt foarte bune. Este posibil ca partenerul de viață să se supere dacă refuzați ajutorul unei rude.

Capricorn

Vă confruntați cu dificultăți pe plan sentimental și sunteți nevoit să luați o decizie importantă. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Munca din ultima vreme își arată rezultatele.

Vărsător

S-ar putea să plecați într-o călătorie. Puteți fi optimist, totul va decurge conform planurilor.Aveți ocazia să rezolvați o problemă sentimentală, cu ajutorul unei rude mai în vârstă. Pentru aceasta, trebuie să aveți încredere și să vă temperați orgoliul.

Pești

Este posibil să aveți mici divergențe cu partenerul de viață, care vă reproșează lipsa de afectivitate și că acordați afacerilor prea multă importanță. Nu încercați să obțineți bani prin orice mijloace!

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: