HOROSCOP

Berbec

Din punct de vedere sentimental, sunteţi mai sensibil, dar şi mai suspicios. Veţi dori să vă petreceţi cât mai mult timp în compania fiinţei iubite. Pe cât posibil, evitaţi manifestările de gelozie, care pot determina o adevărată furtună în viaţa sentimentală.

Taur

Implicarea în chestiunile sentimentale va fi peste nivelul obişnuit. Dacă aveţi de luat decizii, ar fi bine să o faceţi la începutul zilei, când veţi da dovadă de o inspiraţie deosebită. Este posibil să vi se facă o ofertă pentru o colaborare.


Gemeni

În programul pentru timpul liber vor interveni unele schimbări majore, la care ar fi bine să încercaţi să vă adaptaţi. Dacă îi veţi face prea multe reproşuri fiinţei iubite, riscaţi o discuţie obositoare cu aceasta. Ideile dumneavoastră vor fi sclipitoare, mai ales la începutul intervalului.
 

Rac

Unele nemulţumiri mai vechi ar putea reveni în atenția dumneavoastră, dar nu este cazul să le discutaţi acum cu fiinţa iubită. Este posibil ca aceasta să vă propună unele schimbări în ceea ce priveşte proiectele pentru timpul liber.

Leu

Mare atenţie deoarece colaborările v-ar putea crea probleme serioase. Poate n-ar fi rău să încercaţi să faceţi totul de unul singur. Prietenii vă vor susţine în ceea ce priveşte iniţiativele în domeniul profesional.

Fecioară

Este o perioadă bună din punct de vedere sentimental. Relaţia cu persoanele de sex opus va evolua cât se poate de bine. Veţi face o bună impresie oriunde vă veţi duce, vi se vor face complimente şi propuneri interesante de petrecere a timpului liber.

Balanţă

Un proiect de anvergură ar putea fi demarat astăzi, cu condiţia să nu vizeze investiţii deosebite. Efortul pe care îl veţi depune va trebui să fie constant. Nu încercaţi un ritm alert, deoarece nu veţi obţine mare lucru şi apoi există riscul de a avea divergenţe majore cu superiorii ierarhici.

Scorpion

Doriţi cu tot dinadinsul să vă impuneţi punctele de vedere, dar acest lucru nu este de natură să vă îmbunătăţească relaţia cu fiinţa iubită. Pentru a realiza ceea ce v-aţi propus va fi nevoie de eforturi mari.

Săgetător

Nu vă va fi prea uşor să vă mobilizaţi, căci gândul vă zboară la probleme care sunt deja de domeniul trecutului. Aţi putea totuşi să finalizaţi o lucrare pentru care aţi depus eforturi mari până acum.  

Capricorn

Sunteţi mai sensibil la problemele partenerului şi acest lucru vă poate ajuta să vă îmbunătăţiţi relaţia cu acesta. Veţi avea ocazia să petreceţi clipe plăcute, care vă vor permite să vedeţi cu alţi ochi evenimentele ce ţin de domeniul trecutului.

Vărsător

Va trebui să munciţi destul de mult, dar şi rezultatele vă vor satisface. Este posibil să primiți sprijinul unei cunoștințe mai vechi. Colegii vor fi de partea dumneavoastră, dar vor fi multe pe care va trebui să le faceţi de unul singur.
Peşti

Energia fizică nu va fi punctul dumneavoastră forte, aşa că veţi avea nevoie de mai multă odihnă. O mai veche problemă de sănătate s-ar putea accentua dacă nu îi veţi acorda atenţia cuvenită. Interesul pentru relaţia cu persoanele de sex opus este mare.


Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: