HOROSCOP

Berbec



Împreună cu prietenii aţi putea pune la cale o distracţie sau o activitate la care să participe mai multă lume. Nu este cazul să fiţi stresat; lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi.



Taur



Aţi muncit suficient, dar tot nu se poate spune că aţi rezolvat ceea ce v-aţi propus. Dialogul în contradictoriu cu rudele vă va obosi şi ar fi bine să faceţi un efort şi să mai lăsaţi câte ceva de la dumneavoastră. Aţi putea să vă preocupaţi mai mult de propria persoană. 



 

Gemeni



Chiar dacă nu v-aţi programat o deplasare, veţi fi nevoit să o faceţi. Dacă aveţi de obţinut o aprobare, şansa vă va susţine, cu condiţia să daţi dovadă de calm şi răbdare. Colaborările nu vă avantajează în această perioadă.

 



Rac



Sunteţi într-o dispoziţie de zile mari; veţi fi mai entuziast decât v-au văzut vreodată cei ce vă cunosc. Ieşirea la o plimbare sau o şuetă cu prietenii ar putea fi un prilej suplimentar de a vă destinde.

 

Leu



Situaţia financiară nu vă ridică probleme, aşa că puteţi face liniștit cumpărăturile pe care le aveţi în plan. În cazul în care doriţi să luaţi o decizie privitoare la cămin, va fi bine ca mai întâi să vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familiei.



Fecioară



Dialogul cu cei din jur se va dovedi fructuos, cu condiţia să vă stăpâniţi impulsivitatea. Dacă aşteptaţi o veste sau un răspuns, acesta va veni mai târziu, dar vă va satisface. Vi se va da o idee asupra căreia merită să vă aplecaţi.

 

Balanţă



Energia este la limita inferioară, aşa că nu vă apucaţi de nimic din ceea ce v-ar putea suprasolicita. Adoptaţi politica paşilor mărunţi şi veţi avea mai multe satisfacţii. Aţi putea primi un ajutor substanţial de la colegi. Nu vă adânciţi asupra detaliilor deoarece riscaţi să pierdeţi din vedere esenţialul.





Scorpion



Prietenii vă vor face o invitaţie care vă tentează, dar vă gândiţi că s-ar putea să nu mai finalizaţi ceea ce v-aţi propus. Profitaţi de ocazie, pentru a face cunoştinţă cu alte persoane, cu care aţi putea avea o discuţie interesantă.

 

Săgetător



Aveţi spor în ceea ce priveşte operaţiunile de curăţenie; aşa că vă va mai rămâne timp şi pentru ceva distracţie. Prezenţa dumneavoastră fermecătoare nu va trece neobservată. În ceea ce priveşte chestiunile profesionale, fiţi mai conştiincios, căci aţi putea avea parte de un dialog pe tonuri mai înalte cu superiorii ierarhici.

 



Capricorn



S-ar putea să aveţi idei noi, pe care să le prezentaţi şi altora. Trăiţi o emoţie puternică şi aceasta v-ar putea ajuta să realizaţi ceva mai deosebit, să daţi dovadă de un plus de creativitate. Aţi putea măcar să schimbaţi puţin decorul în apartamentul dumneavoastră.

 

Vărsător



Veţi avea o zi plină, în care nu veţi avea timp să vă plictisiţi. Energia vă susţine în tot ce faceţi, dar şi prietenii vor fi de partea dumneavoastră măcar cu vorba, dacă nu cu fapta.





Peşti



Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dumneavoastră. Veţi avea un bun prilej de a vă face remarcat, dar ar fi indicat să daţi dovadă de un pic de modestie.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: