Fiul primarului Filip, cel mai tânăr consilier judeţean

Robert Filip, fiul primarului oraşului Rovinari, a devenit consilier judeţean la doar 26 ani. Ieri, după ce a depus jurământul a declarat că intenţionează să promoveze sportul gorjean pe perioada mandatului său. Nu este un secret că acesta este pasionat de box fiind chiar vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene. Avându-l ca model pe tatăl său Dorin Filip, Robert Filip a intrat în afaceri la vârsta majoratului, după ce doi ani a lucrat ca reporter al unui ziar local.

Robert Filip a absolvit Facultatea de Administraţie Publică de la Craiova. Deşi era fiul unui prosper om de afaceri din judeţ, Robert şi-a câştigat singur existenţa încă de la vârsta de 16 ani. În prezent, tânărul administrează două firme, fiind patronul unui club renumit din Rovinari. “Am avut carte de muncă la vârsta de 16 ani, prima mea meserie fiind cea de jurnalist. Doi ani am lucrat ca reporter de investigaţie la un ziar local, iar apoi am intrat în afaceri. Îl aveam ca model pe tatăl meu şi cred că am moştenit de la el această îndemânare. În momentul de faţă, administrez două firme”, a declarat Robert Filip. Acesta a mai precizat că nu i-a fost uşor să răzbească în mediul de afaceri deşi ştia că putea conta pe tatăl său. “La început mi-a fost foarte greu întrucât nu este uşor să pătrunzi în mediul de afaceri încă de tânăr. Până le câştigi încrederea, foarte mulţi parteneri te tratează diferit din cauza vârstei. Iniţial, m-a ajutat tatăl meu, iar acum avem afaceri separate. Deşi avem discuţii ca în fiecare familie, părinţii mei mă sprijină doar cu sfaturi. Financiar mă descurc pe propriile picioare”, a menţionat tânărul. Pe lângă afaceri, Robert dedică foarte mult timp şi sportului. Acesta practică boxul şi de trei ori pe săptămână se antrenează în cadrul unui club din Rovinari. Ba mai mult, deţine funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene de Box. Robert Filip este pasionat de călătorii. “Îmi place să călătoresc. Am văzut mai multe ţări, însă m-a uimit China datorită expansiunii ei”, a menţionat Robert Filip.

POLITICĂ

Recent intrat în politică, Robert Filip a devenit consilier judeţean din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu, la vârsta de 26 de ani. Vădit emoţionat la depunerea jurământului, tânărul a spus că a ales o altă formaţiune politică faţă de cea de a tatălui său pentru a nu i se putea reproşa faptul că a fost propulsat de acesta. “Nu-l consider un rival politic pe tatăl meu. El are drumul său, iar eu pe al meu. Nu am vrut să intru în aceeaşi linie politică precum tata pentru a nu se spune că el m-a propulsat”, a declarat Robert.

PROPUNERI

Filip promite o mai mare promovare a sportului gorjean. “Voi veni în Consiliul Judeţean cu proiecte care vizează promovarea sportului”, spune cel mai tânăr consilier judeţean din Gorj.   

Vizualizări: 277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: