HOROSCOP

Berbec

Zi obositoare, cu multa alergătură, dar veți vedea ca a meritat efortul. Se pare că vă pregătiți pentru o călătorie importantă, ce poate reprezenta un mare pas în carieră. Partenerul de viață vă încurajează. Vă sfătuim să nu neglijați odihna.

Taur

Va ambiționați să terminați o lucrare în casă, începută mai demult. O rudă vă ajuta cu bani, dar vrea să-și impună ideile. Evitați cearta, pentru că riscați să rupeți relațiile!

În general ar fi bine sa evitați discuțiile în contradictoriu.

Gemeni

Aveți ocazia să rezolvați o problemă legată de cămin. Puteți să cumpărați o casă nouă sau să faceți un schimb de locuință. O femeie mai în vârstă din familie se opune planurilor dumneavoastră, dar vă sfătuim să nu vă lăsați influențat.

Rac

Aveți o zi bună pe plan profesional și în viața particulară. Dimineața sunteți plin de energie și reușiți să-i mobilizați pe cei din jur. Partenerul de viață vă susține. Vă sfătuim să profitați de ideile originale care vă vin astăzi. Gândiți-vă la proiecte pe termen lung!

Leu

Găsiți soluții originale pentru problemele de la locul de muncă, dar să nu vă așteptați la aprecieri din partea colegilor! După-amiază s-ar putea ca o persoană mai în vârstă să vă facă tot felul de reproșuri. Vă recomandăm să nu vă lăsați provocat.

Fecioara

Începeți o activitate în care veți avea succes și de pe urma căreia veți câștiga bine. Ar fi bine să acceptați ajutorul unui prieten, ca să treceți cu bine peste toate obstacolele. Vă sfătuim să vă temperați spiritul critic și să nu declanșați discuții în contradictoriu. 

Balanța

Aveți idei originale, care vă ajută să obțineți câștiguri suplimentare. Un fost coleg vă propune să colaborați într-o afacere sau vă oferă un nou loc de muncă. Vă sfătuim să nu acceptați oferta până când nu o întoarceți pe toate fețele. Consultați-vă și cu partenerul de viață!

Scorpion

Este o zi favorabilă pentru contracte, colaborări, asocieri și investiții. Pe plan sentimental, puteți să faceți proiecte de viitor. Chiar dacă sunteți convins că aveți dreptate, vă recomandăm să respectați părerile celorlalți.

Săgetător

Intenționați să demarați o afacere. Puteți fi optimist: aveți șanse să găsiți modalitatea optimă și să obțineți sprijin financiar. Cu sănătatea stați bine, dar vă sfătuim să acordați mai mult timp odihnei.

Capricorn

Se anunță o zi de neuitat, cel puțin pe plan sentimental. S-ar putea chiar să luați decizia de a vă căsători. Pe plan financiar, nu este cazul să vă faceți griji. Vă ajută o rudă cu mai multă experiență.

Vărsător

Dimineața s-ar putea să aveți dificultăți financiare, dar reușiți să le depășiți destul de ușor. Este o zi favorabilă activităților artistice. Talentul, creativitatea și originalitatea vă asigura succesul în societate.

Pești

Aveți norocul să faceți cunoștință cu o persoană importantă, cu experiență în afaceri, care este dispusă să va învețe cate ceva. S-ar putea ca această întâlnire să vă stimuleze să faceți planuri îndrăznețe. Dacă sunteți perseverent și aveți răbdare, veți reuși. Vă sfătuim să nu vă bazați doar pe intuiție și să analizați totul la rece.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: