HOROSCOP

Berbec

Este posibil ca la serviciu să aveţi parte de multă alergătură pentru a rezolva chestiuni urgente apărute pe ordinea de zi. Persoanele mai tinere din familie vor avea nevoie de mai multă îndrumare din partea dumneavoastră, mai ales pe la jumătatea intervalului.

Taur

Evitaţi să vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii, deoarece sunt persoane care nu aşteaptă decât să faceţi un pas greşit. Colaborările vă vor aduce o mulţime de avantaje şi în această perioadă.


Gemeni

Nu este cazul să daţi curs impulsivităţii deoarece aţi putea avea neplăceri serioase, mai ales cu superiorii ierarhici. Partenerul de viaţă ar putea avea unele câştiguri financiare, care vor asigura îmbunătăţirea bugetului comun. Î

Rac

Relaţia cu rudele mai îndepărtate revine în actualitate. Este posibil să fiţi obligat să interveniţi într-o discuţie aprinsă; o atitudine mai obiectivă va fi obligatorie, căci altfel riscaţi să nedreptăţiţi pe cineva.

Leu

Nu este un moment favorabil pentru a face o investiţie de mai mari dimensiuni sau de a face cheltuieli nejustificate. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată şi nu este cazul să încercaţi să-i convingeţi să vă accepte iniţiativele.

Fecioară

Aveţi tendinţa de a fi cam impulsiv, ceea ce vă poate crea neplăceri majore. Nu veţi reuşi să comunicaţi prea bine cu cei din jur şi de aceea ar fi indicat să nu încercaţi nici un fel de colaborări. Partenerul de viaţă s-ar putea confrunta cu unele probleme şi va avea nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Balanţă

Capacitatea de a vă canaliza energia în scopuri practice este scăzută. Colaborările vă vor ridica probleme neaşteptate. În carieră vă veţi confrunta cu situaţii dificile, pe care le veţi rezolva cu greu.

Scorpion

Situaţia financiară este destul de complicată. Cheltuielile nu vor fi mari, dar banii care vi se datorează vă vor parveni cu întârziere. Investiţiile pe care le veţi face în această perioadă nu-şi vor arăta roadele prea curând.

Săgetător

Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi, dar mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă. La serviciu aţi putea primi noi sarcini, care se vor dovedi dificile, dar pe care le veţi rezolva din mers.

Capricorn

Este posibil să primiţi o ofertă excelentă de colaborare, din punct de vedere financiar. Pe de altă parte, n-ar fi exclus ca la serviciu să aveţi o realizare la care aproape nici nu mai speraţi.

Vărsător

La serviciu lucrurile se vor rezolva cu greutate şi nu vă va fi uşor să vă descurcaţi. Dacă veţi reuşi să daţi dovadă de ceva răbdare, ar fi mai uşor pentru toată lumea. Nu vor lipsi, însă, ocaziile de distracţii, aşa că starea psihică se va îmbunătăţi.

Peşti

Traversaţi o perioadă extrem de tensionată şi ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Va fi nevoie de multă alergătură pentru a rezolva situaţii mai delicate ce se vor ivi la serviciu.


Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: