Horoscop

BERBEC

Sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece si aveţi tendinţa sa-i criticaţi pe toţi. Va sfătuim să vă temperaţi spiritul critic, pentru ca riscaţi să fiţi considerat arogant. Nu este exclus să aveţi probleme şi in relaţiile sentimentale. După-amiaza s-ar putea să aflaţi ca o ruda din alta localitate urmează sa va facă o vizita.

TAUR

Dimineaţa s-ar putea sa va simţiţi fără vlaga la serviciu si sa nu puteţi termina o lucrare începuta mai demult. Riscaţi sa primiţi reproşuri din partea colegilor si chiar sa apară tensiuni. Va sfătuim sa nu provocaţi discuţii in contradictoriu, daca nu vreţi sa va complicaţi situaţia. Ar fi bine sa va odihniţi mai mult.

GEMENI

Problemele sentimentale va indispun. Si relaţiile cu prietenii pot avea de suferit, dacă ii evitaţi. In schimb, aveţi un spor deosebit in activităţi casnice, precum reparaţii, mutat mobila, zugrăvit etc. Puteţi sa va bazaţi pe intuiţie.

RAC

Se pare ca nu sunteţi mulţumit de nimic si va enervaţi din orice. Nu suportaţi glumele si va aprindeţi uşor, fie pentru ca partenerul de viata a cheltuit prea mult, fie pentru ca nu găsiţi ceva etc. Încercaţi să nu exageraţi si să vă păstraţi calmul!

LEU

S-ar putea ca dimineaţa seful să vă dea o veste care să vă schimbe complet planurile pentru azi. Starea de confuzie pe care o resimţiţi este trecătoare, aşa că nu are rost sa va faceţi griji. Va recomandam sa evitaţi călătoriile lungi. Daca nu aveţi încotro, fiţi atent la bagaje si la acte, sa nu le uitaţi pe undeva!

FECIOARĂ

S-ar putea sa aveţi divergente cu partenerul de viata, pentru ca nu sunteţi de acord cu schimbările pe care doreşte sa le facă in casa. Pentru a evita o cearta, este suficient sa ţineţi seama si de dorinţele celorlalţi. Va recomandăm sa nu va suprasolicitaţi si sa va odihniţi mai mult.

BALANȚĂ

Întâmpinaţi dificultăţi pe plan sentimental si financiar. Păstraţi-vă calmul si înarmaţi-vă cu răbdare! Ar fi bine sa tineţi cont de sfaturile prietenilor apropiaţi si ale rudelor.

SCORPION

Dimineaţa sunteţi agitat din cauza amânării unei întâlniri de afaceri in care v-aţi pus mari speranţe. Va sfătuim sa va temperaţi nervozitatea, altfel puteţi ajunge in situaţii neplăcute. Ar fi bine sa discutaţi calm cu persoana iubita, ca sa nu declanşaţi o cearta inutila.

SĂGETĂTOR

Dimineaţa sunteţi dezamăgit profund, pentru ca un coleg pe care îl consideraţi prieten încearcă sa va discrediteze. Va sfătuim sa va concentraţi asupra problemelor importante pe le aveţi de rezolvat astăzi. Relaţiile cu persoana iubita sunt foarte bune, ceea ce va menţine moralul ridicat.

CAPRICORN

Va afectează mult lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri si va pierdeţi încrederea in el. Va sfătuim sa fiţi prudent in tot ce faceţi. Ar fi bine sa evitaţi investiţiile. După-amiază, un vecin va cere sa îl ajutaţi intr-o problema de sănătate.

VĂRSĂTOR

Dimineaţa s-ar putea sa fiţi indispus după ce aflaţi ca o ruda este foarte bolnava. Nu va puteţi concentra prea bine, aşa ca nu este recomandabil sa luaţi decizii importante. Va recomandam sa evitaţi discuţiile in contradictoriu cu o persoana mai in vârsta.

PEȘTI

Ar fi bine sa amânaţi afacerile si întâlnirile cu persoane importante. Dimineaţa s-ar putea ca o ruda mai tânără sa va ceara un împrumut. Se pare ca are nevoie de bani pentru cursuri, cărţi sau altceva legat de studii. Spre seară s-ar putea sa aflaţi că o ruda apropiată urmează să plece in străinătate.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: