Horoscop

BERBEC

Dimineața este posibil să fiți apatic și să nu va puteți concentra. Va sfătuim să nu vă asumați nici un risc in afaceri. Dacă aveți ocazia sa mergeți într-o vizită, nu stați pe gânduri!

TAUR

Starea de confuzie vă poate afecta relațiile pe plan social și situația financiară. Va sfătuim sa nu va implicați în afaceri, chiar dacă vi se pare că puteți da lovitură. După-amiază vă revine cheful de viață si reuşiţi sa comunicați cu cei din jur. Pe plan sentimental, traversați o perioadă favorabilă.

GEMENI

Un bărbat mai în vârstă vă propune să vă asociați într-o afacere. Va sfătuim să nu hotărâți nimic fără să vă consultați cu partenerul de viață. Nu stați prea bine cu banii, însa relațiile cu persoana iubită sunt bune. Aveți toate șansele sa petreceți o seară romantică.

RAC

Se pare că nu sunteți în cea mai bună formă fizică și intelectuală. Sunteți indispus si confuz. Va recomandăm să evitați întâlnirile de afaceri și cu prietenii. Riscați fie sa pierdeţi bani, fie să vă certați cu un prieten bun. Acordați mai multă atenție copiilor sau fraţilor mai mici!

LEU

Sunteți cu capul in nori. Va recomandăm să amânați întâlnirile de afaceri. Chiar dacă nu aveți chef de vorbă, vă sfătuim să nu refuzați comunicarea cu cei din jur. Acordați mai multa atenţie persoanei iubite!

FECIOARĂ

Va treziţi cu moralul la pământ si aveţi dificultăţi de concentrare. Este recomandabil sa nu începeţi activităţi pe care nu sunteţi sigur ca le puteţi finaliza. Seara primiţi oaspeţi dragi. Să vă temperaţi orgoliul si să ascultaţi sfaturile unei rude apropiate.

BALANȚĂ

În prima parte a zilei sunteţi puţin aerian si comunicaţi mai greu. Intuiţia nu va ajuta prea mult, aşa ca va sfătuim sa acceptaţi ajutorul prietenilor si al familiei. Limitaţi-vă activităţi de rutina!

SCORPION

Va merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar sa faceti o declaratie de dragoste Nu va implicaţi in afaceri! Şansele de reusita sunt reduse. Va recomandam sa fiţi cat se poate de corect si sa respectati legea cu strictete.

SĂGETĂTOR

Dimineaţa sunteţi indispus si nimeni nu va poate intra in voie. Familia nu este de acord sa renunţati la o excursie. Va sfătuim sa ii ascultati si pe ceilalti si cautati o soluţie de compromis. Incercaţi sa va mai si relaxaţi!

CAPRICORN

Daca nu va odihniţi mai mult, s-ar putea sa aveti probleme cu sanatatea. O discuţie in contradictoriu cu o persoana mai in varsta va pune pe ganduri. Va sfătuim sa fiti calm si prudent, ca sa evitaţi un scandal.

VĂRSĂTOR

Aveţi tendința să vă supraestimaţi puterile. Nu fiti incapatanat si nu fortati lucrurile! Dacă nu va temperați orgoliul, riscaţi sa va certaţi cu prietenii si cu familia. Acordați mai mult timp odihnei!

PEȘTI

Dimineața primiți o sumă mare si vă faceți planuri îndrăznețe. Vă sfătuim să nu vă pripiți. Ar fi bine să vă sfătuiți cu partenerul de viață. Astăzi vă completați foarte bine. Abțineți-va de la excese!

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: