Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Berbec

La serviciu, sunteţi încăpăţânat şi colaboraţi greu cu colegii. Fiţi mai flexibil! După-amiază s-ar putea să suferiţi o dezamăgire sentimentală. Vă recomandăm să acceptaţi ajutorul prietenilor.

Taur

Dimineaţa sunteţi de nerecunoscut şi cei din jur încearcă să vă scoată din starea de apatie în care aţi căzut. De vină pot fi oboseala acumulată şi problemele financiare, care vă preocupă serios. Vă sfătuim să nu luaţi decizii de unul singur. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi importante!

Gemeni

Un coleg în care aţi avut mare încredere vă dezamăgeşte profund. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să nu începeţi discuţii în contradictoriu cu cei din jur. Dorinţa de independenţă pe care o manifestaţi faţă de prieteni ar putea să vă afecteze relaţiile parteneriale.

Rac

O veste neplăcută în legătură cu o persoană apropiată vă dă peste cap tot programul. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie. Prietenii vă apreciază pentru că îi ajutaţi la nevoie. Partenerul de viaţă vă susţine. Nu neglijaţi odihna!

Leu

Dimineaţa s-ar putea să fiţi bulversat din cauza unor probleme de natură sentimentală. Vă recomandăm să acordaţi mai mult timp activităţilor casnice. Puteţi să vă ocupaţi de reparaţii, reamenajări etc. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o rudenie care încearcă să-şi impună ideile.

Fecioara

Este posibil să aveţi o deziluzie în dragoste. Sunteţi mai emotiv decât de obicei şi vă este greu să vă exprimaţi în mod deschis. Nu refuzaţi comunicarea! Ar fi bine să vă temperaţi orgoliul în relaţiile cu prietenii, pentru că riscaţi să vă treziţi singur.

Balanţa

Vă preocupă situaţia financiara şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Riscaţi ca partenerul de viaţă să vă reproseze că sunteţi indiferent. Chiar dacă nu staţi prea bine cu banii, vă sfătuim să găsiţi o cale de mijloc. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile.

Scorpion

Un bărbat mai în vârstă vă ajută cu sfaturi şi reuşiţi să aplanaţi un conflict în familie. Nu încercaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele! Astăzi nu vă puteţi concentra prea bine. Vă recomandăm să nu refuzaţi sprijinul unui prieten apropiat.

Săgetător

Dimineaţa sunteţi indispus şi comunicaţi mai greu cu anturajul şi cu familia. Vă recomandăm să vă ordonaţi ideile. Spre seara s-ar putea să fiţi invitat la o petrecere. Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră.

Capricorn

Se pare că dimineaţa aveţi mult de alergat, pentru a rezolva probleme legate de o moştenire. După-amiază vă pregătiţi pentru o călătorie lungă împreună cu partenerul de viaţa. Aveţi idei originale, care se pot materializa în scurt timp. Puteţi face planuri de viitor, dar vă sfătuim să aveţi răbdare.

Vărsător

S-ar putea să vi se ofere un nou loc de muncă sau să fiţi promovat. Mai multe responsabilităţi, dar şi câştigurile sunt mai mari. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţa şi să cereţi sfatul unei rude cu experienţă.

Peşti

S-ar putea să vă loviţi de probleme financiare. Nu este cazul să vă lăsaţi demoralizat. După-amiază vă surâde norocul. Un fost coleg vă propune o colaborare pe termen lung, din care puteţi câştiga bine. Partenerul de viaţă vă reproşează că nu vă ocupaţi îndeajuns de cei tineri din familie.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: