Horoscop

Berbec

Vă recomandăm să vă rezolvaţi problemele în prima parte a zilei, când sunteţi în formă. Simţiţi o puternică nevoie de libertate, care vă poate izola. Fiţi mai atent cu persoana iubită!

Taur

Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în relaţiile sentimentale. Dimineaţa este posibil să cunoaşteţi o persoană de sex opus, de care vă veţi simţi atras. Vă sfătuim să ţineţi cont de sfaturile unui prieten.

Gemeni

Dimineaţa vă enervaţi la serviciu, din cauza unei femei mai în vârstă. Vă recomandăm să evitaţi orice fel de speculaţii şi să nu vă lăsaţi provocat la ceartă. Nevoia de independenţă vă poate costa răcirea relaţiilor cu prietenii.

Rac

Neînţelegerile cu un partener de afaceri ar putea să degenereze într-o ceartă. Riscaţi să ajungeţi la ruperea relaţiilor. Vă sfătuim să rămâneţi calm şi să clarificaţi situaţia cât mai repede. După-amiază aveţi de alergat în interesul unui membru mai tânăr al de familiei. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile financiare.

Leu

Dacă plecaţi într-o delegaţie, puteţi fi optimist, o să vă meargă bine. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune. Vă recomandăm să fiţi mai atent cu o persoană mai în vârstă din familie, pentru a nu vă certa cu partenerul de viaţă.

Fecioara

Azi s-ar putea să aveţi probleme la serviciu, din cauza nervozităţii. Faceţi-vă bine treaba, şeful e cu ochii pe dumneavoastră! Nu este indicat să vă ocupaţi de afaceri. Fiţi mai delicat cu persoana iubită!

Balanţa

Un prieten vă ajută să clarificaţi o neînţelegere cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să nu investiţi în afaceri riscante. Ascultaţi-vă intuiţia, când vine vorba de bani! Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.

Scorpion

Nu sunteţi prea bine dispus şi aveţi tendinţa să fiţi nerealist. Evitaţi să vă faceţi un program strict! Vă recomandăm să nu fiţi prea autoritar cu cei din jur, pentru că riscaţi să-i jigniţi.

Săgetător

De dimineaţa sunteţi plin de energie şi reuşiţi să terminaţi o treabă începută mai demult. Vă sfătuim să nu refuzaţi o afacere. Consultaţi-vă cu cineva experimentat în domeniu! Evitaţi să vă certaţi cu partenerul de viaţă din cauza banilor!

Capricorn

Aveţi o zi agitată, din cauza problemelor de serviciu. Vă recomandăm să vă temperaţi orgoliul şi să acceptaţi ajutorul colegilor. Nu aveţi chef de nimic, sunteţi puţin descurajat şi riscaţi să provocaţi tensiuni în familie. Nu încercaţi să faceţi treburi importante şi, mai ales, nu neglijaţi odihna!

Vărsător

Vă sfătuim să fiţi prudent. S-ar putea să fiţi nemulţumit de atitudinea celor din jur şi riscaţi să deveniţi impulsiv. După-amiază primiţi o sumă importantă de bani de la un partener de afaceri. Ca să nu vă certaţi cu partenerul de viaţă, vă recomandăm să nu luaţi decizii de unul singur.

Peşti

Vă stresează sarcinile de serviciu, care vi se par prea multe şi prea grele. Vă recomandăm să vă organizaţi şi să nu vă agitaţi fără rost. Fiţi mai afectuos cu persoana iubită, chiar dacă vă preocupă problemele personale! Spre seară, reuşiţi să vă liniştiţi.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: