Horoscop

Berbec

Începeţi ziua agitat şi nervos, fiindcă aveţi nevoie urgent de o sumă mare de bani şi nu găsiţi pe nimeni dispus să vă împrumute. Păstraţi-vă calmul! Sunteţi predispus la probleme de sănătate care pot căpăta forme grave. Vă sfătuim să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă.

Taur

Începeţi să resimţiţi oboseala acumulată. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi mari probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea să vă confruntaţi cu o problemă financiară. Nu vă faceţi griji, se va rezolva nesperat de uşor!

Gemeni

Se pare că va treziţi indispus şi sunteţi irascibil toată dimineaţă. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, s-ar putea să declanşaţi un conflict la locul de muncă. Nu este indicat să vă întâlniţi cu prietenii, chiar dacă aceştia insistă. Profitaţi de timpul liber de care dispuneţi şi odihniţi-vă!

Rac

În cursul dimineţii primiţi o veste neplăcută, care vă strică buna dispoziţie şi vă obligă să vă schimbaţi programul. Sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie lungă, împreună cu partenerul de viaţă. Dacă vă deplasaţi cu maşină, vă sfătuim să circulaţi cu atenţie şi fără grabă.

Leu

Astăzi ar fi bine să nu vă asumaţi nici un risc. Starea de nervozitate pe care o resimţiţi vă poate afecta pe toate planurile. Vă sfătuim să nu vă deplasaţi cu autoturismul, pentru că sunteţi predispus la accidente de circulaţie din vina dumneavoastră. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!

Fecioara

Aveţi de rezolvat multe probleme pe care le tot amânaţi de câteva zile. În cursul dimineţii sunteţi cam agitat, pentru că nu ştiţi de unde să începeţi. Acordaţi prioritate problemelor importante! În partea a doua a zilei, s-ar putea să primiţi musafiri. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile de orice fel.

Balanţa

Vă sfătuim să evitaţi călătoriile lungi şi vizitele prelungite. Datorită oboselii acumulate, sunteţi irascibil şi riscaţi să provocaţi o ceartă. Ar fi bine să va limitaţi la activităţi de rutină şi să acordaţi mai mult timp odihnei. Seara, un prieten vă propune o afacere. Nu luaţi nici o decizie astăzi!

Scorpion

În cursul dimineţii primiţi o veste neplăcută de la şeful dumneavoastră, care vă indispune pentru tot restul zilei. S-ar putea să fie vorba despre o penalizare pentru întârzierea unei lucrări importante. Nu vă manifestaţi nervozitatea! Sfaturile unui coleg de serviciu vă sunt foarte utile.

Săgetător

Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Atenţie la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră, încearcă să vă atragă într-o ceartă. Partenerul de viaţă este nemulţumit de faptul că trebuie să lucraţi peste program. Se pare că după-amiază aveţi planificat să mergeţi în vizită la o rudă.

Capricorn

S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-şi achite o datorie. În partea a doua a zilei sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente. Vă sfătuim să evitaţi călătoriile.

Vărsător

Daca plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi! Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneţi de putere de convingere şi riscaţi să încheiaţi tranzacţii dezavantajoase. Aveţi întâlniri plăcute cu prietenii. Nu vă neglijaţi partenerul de viaţă!

Peşti

Dimineaţa, un grup de prieteni vă invita într-o excursie. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea ca relaţiile parteneriale să se tensioneze şi chiar să aveţi o discuţie aprinsă. Partenerul de viaţă este nemulţumit pentru că sunteţi nevoit să vă împrumutaţi, deşi mai aveţi şi alte datorii. Vă sfătuim să vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familie şi să nu luaţi o decizie de unul singur.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: