Horoscop

Berbec

Fiţi atent pe ce cheltuiţi banii, ca să nu vă certaţi cu partenerul de viaţă! Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţii profesionale. Intuiţia şi îndrăzneala vă sunt de mare folos, dar vă sfătuim să nu exageraţi.

Taur

S-ar putea că partenerul de viaţă să nu vadă cu ochi buni intenţia dumneavoastră de a demara noi activităţi. Vă sfătuim să fiţi mai realist şi să vă stabiliţi clar priorităţile. Ar fi bine să vă abţineţi de la speculaţii.

Gemeni

Depăşiţi dificultăţile cu uşurinţă şi aveţi succes pe toate planurile. Aveţi noroc, mai ales la examene, dar vă sfătuim să vă feriţi de exagerări. După-amiază puteţi să readuceţi liniştea în relaţiile sentimentale, dacă sunteţi mai atent cu partenerul de viaţă. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei.

Rac

Reuşiţi să vă rezolvaţi problemele profesionale şi de afaceri dând dovadă de îndrăzneală şi curaj. Ca să depăşiţi dificultăţile, ar fi bine să ţineţi seamă de sfaturile unei rude mai în vârstă. Deşi nu staţi prea bine cu banii, după-amiază s-ar putea să plecaţi, totuşi, într-o călătorie.

Leu

Sunteţi hotărât şi îndrăzneţ. Aveţi şanse să faceţi schimbări importante, în special pe plan profesional şi în afaceri. Este o zi bună pentru parteneriale şi asocieri. Vă sfătuim să profitaţi de această conjunctură favorabilă. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Fecioara

Aveţi un succes nesperat în afaceri şi pe plan social. Colaborările merg foarte bine, iar prietenii vă ajută. Vă recomandăm să aveţi răbdare până vor apărea rezultatele muncii depuse.

Balanţa

Sunteţi îndrăzneţ şi nu vă lipseşte spiritul de iniţiativă. Este o zi bună pentru călătorii. Puteţi avea satisfacţii deosebite pe plan social şi financiar. După-amiază aveţi ocazia să petreceţi momente plăcute în mijlocul familiei.

Scorpion

Aveţi succes în activitatea profesională, graţie ambiţiei şi îndrăznelii de care daţi dovadă. Reuşiţi să rezolvaţi cu uşurinţă toate problemele care apar la locul de muncă şi în familie. Vă sfătuim să fiţi mai diplomat şi să ţineţi seamă de părerile persoanelor cu experienţă.

Săgetător

S-ar putea ca o dispută cu o femeie mai în vârstă din familie să vă dea de gândit. N-ar strica să vă întrebaţi dacă aveţi o atitudine corectă faţă de cei din jur. Vă sfătuim să fiţi mai prudent, că să evitaţi un scandal sau o decepţie pe plan sentimental. Menajaţi-vă sănătatea!

Capricorn

S-ar putea ca o întâlnire de afaceri să nu decurgă conform aşteptărilor şi să rămâneţi cu un gust amar. Nu vă descurajaţi! Pur şi simplu, azi nu este o zi bună pentru afaceri. Aveţi şanse să petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită. Faceţi planuri în legătură cu o călătorie la rude.

Vărsător

Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă relaxaţi. Dimineaţa aveţi de gând să cheltuiţi o sumă importantă. Fiţi prudent, nu este un moment favorabil investiţiilor sau cheltuielilor mari! S-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care vă determină să vă schimbaţi planurile de viitor.

Peşti

Nu este momentul să începeţi noi activităţi. S-ar putea să nu găsiţi cele mai bune soluţii şi să aveţi parte de o dezamăgire. Dimineaţa sunteţi cam visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi probleme importante. Ar fi bine să vă faceţi un plan foarte strict.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: