Horoscop

Berbec

Se pare că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Dimineaţă, un prieten vă cere o mâna de ajutor în afaceri şi veţi avea de câştigat dacă nu îl refuzaţi. Vă recomandăm să evitaţi orice fel de speculaţii. După o zi destul de agitată, petreceţi o seară romantică împreună cu persoana iubită.

Taur

S-ar putea azi să nu staţi prea bine cu simţul practic. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Nu refuzaţi ajutorul celor din jur! Sfaturile unui prieten cu experienţă vă sunt de mare folos pentru a lua o decizie importantă în relaţiile sentimentale.

Gemeni

Dimineaţă este posibil să aveţi mici dificultăţi pe plan sentimental, dar le puteţi rezolva cu calm. Cu o vorbă bună, puteţi dezamorsa o discuţie pornită din nimic. Deşi sunteţi nemulţumit de situaţia financiară, vă sfătuim să aveţi răbdare şi să evitaţi speculaţiile. În curând veţi primi o sumă de bani neaşteptată.

Rac

Se pare că intuiţia nu prea vă ajută astăzi. Vă sfătuim să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Odihniţi-vă mai mult şi căutaţi să vă destindeţi! În cursul serii, s-ar putea să primiţi vizită unor prieteni de familie.

Leu

Dimineaţă s-ar putea să fiţi acuzat de colegi că nu sunteţi consecvent. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că astăzi aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiază primiţi o importantă sumă de bani. Este posibil să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, referitoare la destinaţia banilor. Nu neglijaţi investiţiile pentru casă!

Fecioara

Dimineaţă aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnăvit grav. Vă implicaţi şi, astfel, faceţi mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unei rude vă ajută să vă clarificaţi sentimentele contradictorii.

Balanţa

Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbaţi planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzaţi. Spre seară, s-ar putea ca un prieten de familie să vă dea o veste neplăcută. Vă sfătuim să vă păstraţi cumpătul.

Scorpion

Sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă sâcâie de mai multă vreme. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, vă sfătuim să nu ezitaţi. Cu puţin efort şi riscuri minime, puteţi să redresaţi bugetul familiei destul de repede. Ţineţi cont şi de părerea partenerului de viaţă!

Săgetător

Intenţionaţi să începeţi o activitate nouă, dar vă lipseşte simţul practic. Vă recomandăm să mai aşteptaţi. S-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate. Este ceva trecător, nu vă faceţi griji! Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină. Petreceţi mai mult timp cu partenerul de viaţă!

Capricorn

Dimineaţă sunteţi foarte sensibil şi nu sunteţi mulţumit de nimic. Încercaţi să depăşiţi această stare, pentru că poate să vă afecteze relaţiile cu familia şi prietenii! Spre seară, primiţi veşti de la o rudă din altă localitate, dacă nu cumva chiar vă vizitează. Oricum, vă revine buna dispoziţie.

Vărsător

Se pare că nu sunteţi foarte inspirat în ceea ce priveşte relaţiile sociale. Vă sfătuim să nu faceţi investiţii, chiar dacă vi se oferă ocazia. Relaţiile sentimentale trec printr-o perioada favorabilă. Ar fi bine să petreceţi după-amiază cu persoanele mai tinere din familie.

Peşti

S-ar putea să nu vă simţiţi în formă şi să nu puteţi termina ce aţi început. Nu este momentul să vă asumaţi noi responsabilităţi. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere unde vă simţiţi foarte bine alături de partenerul de viaţă şi de prieteni.

Vizualizări: 65

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: