Horoscop

Berbec

De dimineaţă vă preocupă ideea de a începe o activitate nouă. Sunteţi foarte creativ şi aveţi şansa să vă afirmaţi pe plan intelectual. Parcurgeţi o perioadă favorabilă inspiraţiei artistice. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna.

Taur

Astăzi veţi constata că nu vă reuşeşte aproape nimic deşi vă simţiţi în formă. Se pare că sunteţi confuz şi vă lipseşte simţul practic. S-ar putea să fiţi înţeles greşit de cei din jur. Dacă forţaţi lucrurile riscaţi să vă certaţi cu colegii de serviciu, dar şi cu partenerul de viaţă.

Gemeni 

Astăzi sunteţi mult mai sensibil decât de obicei, ceea ce ar putea să vă afecteze relaţiile cu cei din jur. Nu faceţi nicio promisiunea dacă nu sunteţi sigur că o puteţi respecta. Vă sfătuim să fiţi prudent în tot ceea ce faceţi. Ar fi bine să dedicaţi mai mult timp activităţilor creative.

Rac

Astăzi primiţi în mod neaşteptat o sumă importantă de la o rudă. Vă regăsiţi încrederea şi începeţi să vă faceţi planuri de viitor. Vă lipseşte simţul practice şi este recomandat ca astăzi să nu luaţi hotărâri importante. Cereţi sfaturi partenerului de viaţă.

Leu

Aveţi succes în tot ceea ce vă propuneţi să faceţi astăzi. Intuiţia vă ajută şi reuşiţi să depăşiţi cu bine toate dificultăţile. Este o zi bună pentru susţinerea examenelor şi pentru afirmarea pe plan artistic. Vă înţelegeţi foarte bine cu partenerul de viaţă.

Fecioară

Dimineaţă puneţi la punct demararea unei afaceri, dar este posibil să vă loviţi de anumite obstacole. Acest lucru vă cam taie elanul însă este recomandat să aveţi mai multă răbdare. Proiectele de viitor se vor concretizeze, dar nu astăzi. Ţineţi cont de sfaturile unei femei mai în vârstă!

Balanţă

Nu începeţi activităţi noi pentru că este posibil să luaţi decizii eronate! Aveţi tendinţa să fiţi prea idealist şi se pare că neglijaţi problemele importante. Intuiţia nu vă ajută prea mult dar vă sfătuim să cereţi sfatul prietenilor.

Scorpion

Astăzi sunteţi foarte irascibil şi nu aveţi chef de nimic. Vă sfătuim să evitaţi întâlnirile cu prietenii. Evitaţi speculaţiile şi amânaţi orice tranzacţie pentru că riscaţi să pierdeţi sume importante. Trăiţi momente frumoase alături de persoana iubită.

Săgetător   

Începeţi o lucrare nouă şi sunteţi agitat pentru nu vă este clar cum să o abordaţi. Colegii sunt alături de dumneavoastră. Nu neglijaţi partenerul de viaţă din cauza problemelor profesionale.

Capricorn

Astăzi nu este indicat să luaţi decizii pe plan profesional. Vă lipseşte simţul practice şi este recomandat să demaraţi activităţi noi. Amânaţi întâlnirile de afaceri şi ocupaţi-vă mai mult de partenerul de viaţă.

Vărsător

Datorită talentelor artistice aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. După- amiază faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă care vă va susţine activitatea creativă. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi fiţi încrezător în intuiţia partenerului de viaţă.

Peşti

În urma unei întâlniri de afaceri o să aveţi parte de o mare dezamăgire. Nu vă descurajaţi! Pur şi simplu nu este un moment favorabil pentru afaceri. Este recomandabil să nu încercaţi să obţineţi câştiguri rapide. Spre seară plănuiţi cu partenerul de viaţă o călătorie.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: