Horoscop

Berbec

Sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece şi aveţi tendinţa să-i criticaţi pe toţi. Vă sfătuim să vă temperaţi spiritul critic, pentru că riscaţi să fiţi considerat arogant. Nu este exclus să aveţi probleme şi în relaţiile sentimentale. După-amiază s-ar putea să aflaţi că o rudă din altă localitate urmează să vă facă o vizită.

Taur

Dimineaţa s-ar putea să vă simţiţi fără vlagă la serviciu şi să nu puteţi termina o lucrare începută mai demult. Riscaţi să primiţi reproşuri din partea colegilor şi chiar să apară tensiuni. Vă sfătuim să nu provocaţi discuţii în contradictoriu, dacă nu vreţi să vă complicaţi situaţia. Ar fi bine să vă odihniţi mai mult.

Gemeni

Problemele sentimentale vă indispun. Şi relaţiile cu prietenii pot avea de suferit, dacă îi evitaţi. În schimb, aveţi un spor deosebit în activităţi casnice, precum reparaţii, mutat mobilă, zugrăvit etc. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Rac

Se pare că nu sunteţi mulţumit de nimic şi vă enervaţi din orice. Nu suportaţi glumele şi vă aprindeţi uşor, fie pentru că partenerul de viaţă a cheltuit prea mult, fie pentru că nu găsiţi ceva etc. Încercaţi să nu exageraţi şi să vă păstraţi calmul!

Leu

S-ar putea ca dimineaţă şeful să vă dea o veste care să vă schimbe complet planurile pentru azi. Starea de confuzie pe care o resimţiţi este trecătoare, aşa că nu are rost să vă faceţi griji. Vă recomandăm să evitaţi călătoriile lungi. Dacă nu aveţi încotro, fiţi atent la bagaje şi la acte, să nu le uitaţi pe undeva!

Fecioara

S-ar putea să aveţi divergente cu partenerul de viaţă, pentru că nu sunteţi de acord cu schimbările pe care doreşte să le facă în casă. Pentru a evita o ceartă, este suficient să ţineţi seama şi de dorinţele celorlalţi. Vă recomandăm să nu vă suprasolicitaţi şi să vă odihniţi mai mult.

Balanţă

Întâmpinaţi dificultăţi pe plan sentimental şi financiar. Păstraţi-vă calmul şi înarmaţi-vă cu răbdare! Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile prietenilor apropiaţi şi ale rudelor.

Scorpion

Dimineaţă sunteţi agitat din cauza amânării unei întâlniri de afaceri în care v-aţi pus mari speranţe. Vă sfătuim să vă temperaţi nervozitatea, altfel puteţi ajunge în situaţii neplăcute. Ar fi bine să discutaţi calm cu persoana iubită, ca să nu declanşaţi o ceartă inutilă.

Săgetător

Dimineaţă sunteţi dezamăgit profund, pentru că un coleg pe care îl consideraţi prieten încearcă să vă discrediteze. Vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor importante pe le aveţi de rezolvat astăzi. Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune, ceea ce vă menţine moralul ridicat.

Capricorn

Vă afectează mult lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri şi vă pierdeţi încrederea în el. Vă sfătuim să fiţi prudent în tot ce faceţi. Ar fi bine să evitaţi investiţiile. După-amiază, un vecin vă cere să îl ajutaţi într-o problema de sănătate.

Vărsător

Dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus după ce aflaţi că o rudă este foarte bolnavă. Nu vă puteţi concentra prea bine, aşa că nu este recomandabil să luaţi decizii importante. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă.

Peşti

Ar fi bine să amânaţi afacerile şi întâlnirile cu persoane importante. Dimineaţă s-ar putea ca o rudă mai tânăra să vă ceară un împrumut. Se pare că are nevoie de bani pentru cursuri, cărţi sau altceva legat de studii. Spre seară s-ar putea să aflaţi că o rudă apropiată urmează să plece în străinătate.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: