Horoscop

Berbec

Puteţi să vă puneţi în practică planurile de ascensiune socială. De asemenea, sunt favorizate afacerile şi relaţiile cu colaboratorii. Vă recomandăm să profitaţi din plin de această zi, dar să nu forţaţi nota. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune, dar trebuie să aveţi puţină răbdare până vor apărea primele rezultate.

Taur

Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită şi aveţi şanse mari pe plan social şi sentimental. Este o zi favorabilă contactelor cu persoane importante şi comunicării. Deciziile pe care le luaţi în privinţa relaţiilor parteneriale sunt corecte şi vă vor aduce satisfacţii. Spre seară, vă vizitează o rudă. Vă recomandăm să nu vă întindeţi prea mult la discuţii, pentru că trebuie să vă mai şi odihniţi.

Gemeni

Sunteţi foarte bine dispus şi aveţi ocazia să luaţi o decizie importantă cu privire la problemele financiare ale familiei. Puteţi aborda probleme serioase din domeniul afacerilor şi reuşiţi să terminaţi lucrări începute cu mult timp în urmă. Este o zi favorabilă comunicării cu persoanele mai în vârstă.

Rac

Aveţi idei excelente şi sunteţi hotărât să le puneţi în aplicare. Aveţi ocazia să demaraţi o activitate nouă. Capacitatea de comunicare vă ajută să vă faceţi noi prieteni printre persoane importante. Puteţi să vă ocupaţi de problemele casei. Nu luaţi decizii de unul singur!

Leu

Luaţi decizii inspirate, care vă asigură reuşita pe plan social şi succesul în relaţiile sentimentale. Este o zi favorabilă comunicării şi călătoriilor de afaceri. Aveţi idei bune, care vă vor schimba viitorul. Spre seară, mergeţi într-o vizită la prieteni. Vă recomandăm să nu neglijaţi odihna.

Fecioara

Dimineaţă vă hotărâţi să plecaţi într-o călătorie, pentru a rezolva o problemă a partenerului de viaţă. Puteţi să vă ocupaţi de probleme financiare, dar vă sfătuim să evitaţi speculaţiile. Dacă aveţi de luat decizii importante, vă puteţi baza pe intuiţie.

Balanţă

Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară. Dimineaţă vă puteţi ocupa de afaceri şi aveţi ambiţia să terminaţi lucrări mai vechi. Este o zi favorabilă comunicării cu cei tineri din familie. Vă sfătuim să nu le faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le puteţi respecta.

Scorpion

Intenţionaţi să plecaţi într-o excursie cu prietenii, dar ar fi bine să nu uitaţi că aveţi şi treabă acasă. Sunteţi inspirat şi rezolvaţi probleme dificile. N-ar strica, totuşi, să ţineţi seama de sfaturile partenerului de viaţă. După-amiază, o rudă apropiată vă cere ajutorul într-o problemă de sănătate.

Săgetător

Dimineaţă aveţi idei originale, cu care partenerul de viaţă este de acord. Vă sfătuim să profitaţi de şansele care se ivesc azi. Aveţi spor la treabă şi sunteţi hotărât să nu lăsaţi nimic neterminat. Ar fi bine, totuşi, să nu exageraţi cu munca. S-ar putea să aveţi mici probleme financiare, dar vă ajută o rudă mai în vârstă.

Capricorn

Dimineaţă aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu un om de afaceri cu experienţă, care vă împărtăşeşte câteva dintre secretele sale. Întâlnirea aceasta vă încurajează să intraţi în afaceri. Aveţi şanse mari de reuşită. Nu acţionaţi în grabă!

Vărsător

Aveţi idei bune, pe care vă sfătuim să le folosiţi în afaceri. Dacă nu vă ajung banii, împrumutaţi-vă de la o rudă mai în vârstă! Ar fi bine să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Nu vă extenuaţi! Şi mâine este o zi.

Peşti

Azi nu vă puteţi respecta programul, aşa că este indicat să nu vă faceţi un plan strict. Dimineaţă plecaţi într-o scurtă călătorie şi cunoaşteţi o persoană mai în vârstă, care vă oferă sfaturi utile în legătură cu o afacere. Vă sfătuim să nu vă pripiţi. Aveţi răbdare, vor veni şi satisfacţiile materiale!

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: