Horoscop

Berbec

Puteţi să începeţi o activitate nouă, mai ales pe plan social. Sunteţi entuziast şi vă puteţi baza pe sprijinul prietenilor şi al persoanei iubite. Dacă aveţi de luat decizii importante, ţineţi cont de sfaturile unei persoane cu experienţă în acel domeniu!

Taur

Se pare că aveţi probleme sentimentale şi sunteţi nevoit să luaţi o hotărâre tranşantă. Puteţi să vă ascultaţi intuiţia. Apar rezultatele eforturilor din ultima perioadă: câştiguri financiare şi afirmarea în societate. Sunt şanse să vă cumpăraţi un obiect de valoare pe care vi-l doriţi de multă vreme. Vă sfătuim să nu încercaţi nici o speculaţie.

Gemeni

Zi bună pe plan sentimental şi social. În schimb, vă recomandăm să fiţi prudent la serviciu şi în afaceri. Nu este exclus să aveţi mici probleme cu banii, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi.

Rac

Se anunţă o zi cu mari satisfacţii în societate şi pe plan financiar. După-amiază s-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută, în interes de familie. Verificaţi cu atenţie actele şi bagajele înainte de a porni la drum!

Leu

Traversaţi o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere. Este posibil să obţineţi un câştig material important, dar nu fără efort. Cu partenerul de viaţă vă înţelegeţi perfect. S-ar putea să mergeţi într-o vizită la prieteni.

Vă sfătuim să fiţi cumpătat.

Fecioara

Sunteţi plin de energie şi aveţi idei inspirate. Puteţi avea satisfacţii pe plan social şi intelectual. Afacerile se pare că merg din plin, iar relaţiile cu partenerii sunt bune. Vă recomandăm să fiţi mai atent cu membrii familiei.

Balanţă

S-ar putea să intervină evenimente neprevăzute şi, de aceea, este indicat să nu vă planificaţi nimic important. Vă reîntâlniţi cu prieteni vechi, care vă invită să le faceţi o vizită. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile de afaceri şi călătoriile lungi în interes personal.

Scorpion

Aveţi succes în toate activităţile casnice şi vă bucuraţi de sprijinul întregii familii. Cei din jur vă apreciază pentru schimbările pe care le promovaţi în afaceri şi în societate. Nu începeţi mai multe treburi deodată şi nu refuzaţi ajutorul prietenilor! În privinţa planurilor de viitor, este indicat să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Săgetător

Începeţi ziua hotărât să terminaţi o lucrare în casă. Un bărbat mai în vârstă din familie vă ajută cu bani, dar încearcă să-şi impună punctul de vedere. Dacă nu va străduiţi să evitaţi o ceartă, riscaţi să rupeţi relaţiile. După-amiază primiţi o veste bună de la o rudă apropiată.

Capricorn

Puteţi avea un succes deosebit la întâlnirile de afaceri. Sunt bine aspectate şi relaţiile cu familia şi prietenii. Dimineaţă vă întâlniţi cu o persoană cu care nu v-aţi văzut de mult timp. După-amiază vă ocupaţi de probleme familiale care nu suferă amânare. Vă recomandăm să ţineţi cont şi de dorinţele celor mici.

Vărsător

S-ar putea să aveţi o mică neînţelegere cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să rezolvaţi această dispută cu blândeţe. Spre seară, o vizită la prieteni vă poate readuce armonia în cuplu şi buna dispoziţie. Aveţi grijă să nu daţi ocazia unor scene de gelozie!

Peşti

S-ar putea să fiţi puţin confuz, din cauza problemelor sentimentale. Nu vă încăpăţânaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele! Vă sfătuim să acceptaţi ajutorul celor apropiaţi. Apelând la înţelepciune, veţi reuşi să evitaţi o ceartă în familie.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: