Horoscop

Berbec

S-ar putea să suferiţi pierderi financiare ca urmare a eşecului unei afaceri în care v-aţi pus mari speranţe. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt tensionate şi din cauza dificultăţilor de comunicare. Înarmaţi-vă cu răbdare şi evitaţi speculaţiile financiare!

Taur

Deveniţi irascibil din cauza problemelor financiare. Dacă nu vă temperaţi nervozitatea, riscaţi să jigniţi un prieten. Nu este o zi bună pentru a susţine examene sau proiecte şi nici pentru călătorii. Puteţi, însă, să petreceţi momente plăcute în compania persoanei iubite şi a celor tineri din familie. Fiţi prudent în afirmaţii!

Gemeni

Întâmpinaţi mai multe obstacole şi aveţi impresia că vă irosiţi energia, ceea ce vă creează o stare de nervozitate. Cei din jur vă înţeleg şi încearcă să vă ajute. Relaţiile cu persoana iubită au o evoluţie favorabilă. Spre seară, reuşiţi să rezolvaţi împreună o problemă casnică.

Rac

Aveţi tendinţa de a reacţiona impulsiv şi riscaţi să vă îndepărtaţi partenerii de afaceri şi prietenii. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie. Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea şi să vă odihniţi mai mult. Acordaţi mai multă atenţie problemelor personale ale membrilor familiei!

Leu

Un prieten nu îşi respectă promisiunea făcută cu puţin timp în urmă, ceea ce vă irită peste măsură. Nu are rost să vă enervaţi, mai ales că întârzierea s-ar putea să aibă cauze obiective. Dacă veţi da dovadă de înţelegere, veţi evita o ceartă sau chiar ruperea legăturilor de prietenie.

Fecioara

Astăzi nu este indicat să vă ocupaţi de probleme care necesită mult tact. Sunteţi irascibil şi nu reuşiţi să fiţi convingător. În schimb, relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune, iar cu sănătatea nu aveţi probleme.

Balanţă

Aveţi de gând să vă asumaţi prea multe responsabilităţi şi s-ar putea să nu le faceţi faţă singur. Nu este o zi bună pentru afaceri. Riscaţi să înregistraţi pierderi financiare. Dacă plecaţi la drum, vă recomandăm să fiţi precaut şi să vă verificaţi cu atenţie maşina şi bagajele.

Scorpion

În prima parte a zilei este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare, ce vă pot afecta relaţiile sociale şi sentimentale. Nu este momentul să începeţi noi activităţi sau afaceri, oricât ar fi de tentante.

Săgetător

Vă dedicaţi unor activităţi intelectuale, cu riscul de a vă îndepărta de prieteni, dar satisfacţia morală este deosebită. Reuşiţi să rezolvaţi toate problemele familiei. Dacă se iveşte ocazia să plecaţi într-o călătorie, vă sfătuim să renunţaţi. Sunteţi predispus la accidente.

Capricorn

Resimţiţi o stare de inhibiţie care vă împiedică să vă exprimaţi clar. Din cauza dificultăţilor de comunicare, este indicat să amânaţi întâlnirile programate pentru azi. De asemenea, nu este momentul să faceţi investiţii sau să cumpăraţi obiecte de valoare. Este posibil să nu faceţi cea mai bună alegere.

Vărsător

Dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor mici probleme de sănătate şi să deveniţi mai puţin sociabil. Vă sfătuim să nu refuzaţi comunicarea cu prietenii şi cu partenerul de viaţă. Seara sunteţi vizitat de o rudă care reuşeşte să vă redea buna dispoziţie şi să destindă atmosfera din căminul dumneavoastră.

Peşti

Nu este o zi favorabilă călătoriilor în interes de afaceri. Şansele de a obţine câştiguri financiare sunt mici. Relaţiile sentimentale pot fi excelente, dacă acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: