Horoscop

Berbec

Puteţi avea succes pe plan profesional, la studii şi în călătorii. Vă recomandăm să profitaţi de acest context favorabil. Aveţi ocazia să vă lărgiţi orizontul intelectual şi să izbândiţi pe plan social. După-amiază intraţi în posesia unor bani la care nu vă aşteptaţi, dar care vă prind foarte bine. Dacă simţiţi nevoia să va relaxaţi, vă sfătuim să încercaţi odihnă activă.

Taur

Sunteţi inventiv şi doriţi să începeţi o viaţă nouă. Vă dedicaţi timpul liber planurilor de pornire a unei afaceri. Puteţi fi optimist: aveţi şanse să vă descurcaţi cu cheltuieli minime.

Staţi bine cu sănătatea, însă ar fi bine să vă relaxaţi mai mult.

Gemeni

Aveţi o creativitate ieşită din comun, care vă ajută mult în afaceri. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie importantă, care se va dovedi profitabilă mai curând decât vă aşteptaţi. Fiţi mai atent cu partenerul de viaţă!

Rac

Relaţiile parteneriale merg foarte bine. Sunteţi apreciat pentru hotărârea şi seriozitatea dumneavoastră. Puteţi să rezolvaţi cu uşurinţă problemele de la serviciu şi de acasă. Daţi dovadă de diplomaţie şi ţineţi cont de părerile partenerului de viaţă!

Leu

Nu aveţi o clipă de răgaz, dar sunteţi ambiţios şi reuşiţi să terminaţi tot ce v-aţi propus. Dacă profitaţi de conjunctura favorabilă, aveţi numai de câştigat pe plan profesional şi financiar. Petreceţi seara în mijlocul familiei şi faceţi planuri pentru o călătorie. Nu vă faceţi griji în ceea ce priveşte banii: îi veţi obţine în curând!

Fecioara

Zi favorabilă studiului şi afirmării în societate. Aveţi idei foarte bune şi puteţi să începeţi o activitate nouă. Ţineţi cont de sfaturile unei persoane care a avut succes în problema ce vă frământă!

Balanţă

Dimineaţă luaţi o decizie importantă, care se va dovedi inspirată. Dacă vi se propune o colaborare, nu staţi mult pe gânduri! Puteţi câştiga bani frumoşi. Fiţi prudent şi evitaţi speculaţiile financiare!

Scorpion

Aveţi şanse mari să vă afirmaţi în afaceri şi pe plan profesional. Sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte şi să vă ocupaţi de o investiţie. Nu este exclus să aveţi dificultăţi din cauza birocraţiei. Nu vă descărcaţi nervii pe prieteni sau pe membrii familiei!

Săgetător

Câştigaţi bine dintr-o activitate comercială de care vă ocupaţi cu seriozitate. Uşurinţa cu care comunicaţi vă ajută să rezolvaţi divergenţele apărute între colegii de serviciu. După-amiază s-ar putea să aveţi o dezamăgire pe plan sentimental.

Capricorn

Dimineaţă reuşiţi să rezolvaţi o problemă a unui tânăr din familie. Pe plan profesional, treceţi printr-o perioadă favorabilă şi aveţi ocazia să vă puneţi ideile în practică. Nu este exclus să câştigaţi bine şi să vă afirmaţi în societate, dar n-ar strica să fiţi mai modest.

Vărsător

S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută, în interes familial. Puteţi să comunicaţi şi să negociaţi cu persoanele de sex opus. În ciuda tuturor obstacolelor, reuşiţi să finalizaţi o activitate intelectuală căreia i-aţi dedicat mult timp. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă.

Peşti

La serviciu, şefii şi colegii vă apreciază ideile excelente. Luaţi decizii inspirate şi reuşiţi să duceţi la bun sfârşit obligaţiile pe care vi le-aţi asumat. După-amiază, mergeţi împreună cu persoana iubită într-o vizită la prieteni. Nu neglijaţi odihna!

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: