Horoscop

Berbec

În prima parte a zilei sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. Dacă vi se propune asocierea într-o afacere, ar fi bine să nu o refuzaţi. Cu eforturi mici şi riscuri minime, puteţi obţine un beneficiu important pentru bugetul familiei. Ţineţi cont şi de opinia partenerului de viaţă!

Taur

Un bărbat mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi o problemă sentimentală. Ar fi bine să aveţi încredere în sfaturile lui şi să vă temperaţi orgoliul. Seara s-ar putea să aflaţi despre problemele grave de sănătate ale unei cunoştinţe şi să vă schimbaţi programul pentru zilele următoare.

Gemeni

Un bărbat mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi o problemă sentimentală. Ar fi bine să aveţi încredere în sfaturile lui şi să vă temperaţi orgoliul. Seara s-ar putea să aflaţi despre problemele grave de sănătate ale unei cunoştinţe şi să vă schimbaţi programul pentru zilele următoare.

Rac

Nervozitate vă poate crea probleme la locul de muncă şi în relaţiile cu partenerul de viaţă. Se pare că starea dumneavoastră are drept cauze un eşec în afaceri şi pierderea unei sume de bani. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul, altfel riscaţi să faceţi gesturi necontrolate şi să tensionaţi relaţiile sentimentale.

Leu

Şeful vă anunţă că s-a amânat plecarea în concediul de odihnă, din cauza unor lucrări importante care trebuie finalizate urgent. Dacă nu reuşiţi să vă temperaţi nervozitatea, există riscul să declanşaţi o ceartă cu urmări foarte neplăcute. Păstraţi-vă calmul şi la serviciu şi în discuţiile cu membrii familiei!

Fecioara

Partenerul de afaceri vă reproşează că nu va implicaţi suficient în rezolvarea unor probleme financiare care depind numai de dumneavoastră. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt şi ele tensionate. Din fericire, aveţi o excelentă capacitate de comunicare şi puteţi lămuri toate neînţelegerile.

Balanţă

Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie cu consecinţe grave. Circulaţi cu atenţie şi evitaţi traversările prin locuri nepermise! Situaţia financiară se va îmbunătăţi în scurt timp. Se pare că vi se măreşte salariul sau primiţi o primă.

Scorpion

Vă manifestaţi în mod exagerat dorinţa de libertate sentimentală, iar partenerul de viaţă vă înţelege greşit. Vă sfătuim să fiţi ponderat în afirmaţii şi să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor parteneriale. Astăzi se pare că nici prietenii nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră. Exprimaţi-vă clar, pentru a evita neînţelegerile.

Săgetător

În cursul dimineţii survin evenimente neprevăzute care vă obligă să întârziaţi faţă de programul stabilit anterior. Nu este un moment prielnic pentru a începe o nouă afacere. Riscaţi un eşec care v-ar putea descuraja pe termen lung. Ascultaţi cu atenţie sfaturile oferite de o persoană cu experienţă!

Capricorn

S-ar putea să pierdeţi o afacere avantajoasă din cauza întârzierii mijlocului de transport. Nu merită să vă consumaţi, pentru că astăzi sunteţi predispus la accidente vasculare care ar putea să vă afecteze grav sănătatea. Încercaţi să vă relaxaţi şi să vă detaşaţi de problemele cotidiene! Gândiţi-vă că nu au intrat zilele în sac şi vor apărea şi alte oportunităţi.

Vărsător

În cursul dimineţii aveţi multe drumuri de făcut şi s-ar putea să pierdeţi o sumă de bani din cauza neatenţiei. Nu luaţi în tragic cele petrecute şi nu vă descărcaţi nervii asupra familiei!

Peşti

Sunteţi indispus din cauza că aţi pierdut o colaborare sau aţi făcut o investiţie nerentabilă. Aveţi senzaţia că nimic nu vă reuşeşte şi că toţi sunt împotriva dumneavoastră. Pentru a ieşi din starea de pesimism care v-a cuprins, vă sfătuim să vă relaxaţi. Nu refuzaţi invitaţiile prietenilor!

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: