Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ponta nu mai e singurul copilot din Gorj. Ce vedetă îi calcă pe urme!

Pentru gorjeanca Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului special, difuzat de Antena 1 în fiecare seară, de la ora 20.00, condusul reprezintă maxima ei relaxare. “Mama îmi spune că m-am născut în maşină şi nu la maternitate”.

Conduce de la 18 ani pe distanţe apreciabile, însă întotdeauna prudent, respectând regulile de circulaţie.  Pradă vitezelor nebune se lasă doar când e pe mâna specialiştilor cum a fost şi vinerea trecută, când, la invitatia campionului de raliu, Alex Filip, Octavia a participat la o adevărată cursă de maşini. “Am fost la Râşnov unde campionul Alex Filip făcea teste cu maşina pentru urmatoarea etapă a campionatului European din Cehia. Încă nu pot să spun dacă mi-a plăcut sau nu plimbarea. La început, când m-am urcat în maşină, am avut un mic atac de panică. Simţeam casca prea mică. De îndată ce mi-a dat Alex alta, mi-am revenit. Nu mă aşteptam să am emotii, pentru că în urma cu un an am condus o astfel de maşina. Ce-i drept pe pista aeroportului Băneasa, unde nu erau nici curbe, nici copaci, nici pante! Cert e ca am cam uitat cum mă cheamă. La finalul cursei, am avut nevoie de minute bune să imi revin. M-am ales cu febră musculară din cauza frânelor pe care le-am pus din dreapta”, încheie prezentatoarea.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: