Octavia Geamănu, pe urmele lui Victor Ponta

Gorjeanca Octavia Geamănu, prezentatoare la Antena 1, şi-a testat calităţile de copilot şi are toate şansele să prindă această „meserie” mai bine decât Victor Ponta. Asta deşi a cam tremurat la testele făcute cu campionul Alex Filip la Râşnov.

 „Încă nu pot să spun dacă mi-a plăcut sau nu plimbarea. La început, când m-am urcat în maşină, am avut un mic atac de panică. Simţeam casca prea mică. De îndată ce mi-a dat Alex alta, mi-am revenit”, a fost prima reacţie a Octaviei Geamănu.

Pentru Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului special, difuzat de Antena 1 în fiecare seară, de la ora 20.00, condusul reprezintă maxima ei relaxare. “Mama îmi spune că m-am născut în maşină şi nu la maternitate”. Conduce de la 18 ani pe distanţe apreciabile, însă întotdeauna prudent, respectând regulile de circulaţie. 

Pradă vitezelor nebune se lasă doar când e pe mâna specialiştilor cum a fost şi vinerea trecută, când, la invitaţia campionului de raliu, Alex Filip, Octavia a participat la o adevărată cursă de maşini. “Am fost la Râşnov unde campionul Alex Filip făcea teste cu maşina pentru următoarea etapă a campionatului European din Cehia. Nu mă aşteptam să am emoţii, pentru că în urmă cu un an am condus o astfel de maşină. Ce-i drept pe pista aeroportului Băneasa, unde nu erau nici curbe, nici copaci, nici pante! Cert e ca am cam uitat cum mă cheamă. La finalul cursei, am avut nevoie de minute bune să îmi revin. M-am ales cu febră musculară din cauza frânelor pe care le-am pus din dreapta”, încheie prezentatoarea.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: