Horoscop

Berbec

Astăzi s-ar putea să aveţi dificultăţi de comunicare şi să deveniţi irascibil. Vă recomandăm să amânaţi întâlnirile de afaceri şi călătoriile. Cel mai potrivit este să desfăşuraţi activităţi legate de cămin.

Taur

De dimineaţă primiţi vestea că trebuie să plecaţi într-o delegaţie. Vă sfătuim să nu vă susţineţi părerile cu încăpăţânare şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Nu vă faceţi griji în privinţa banilor pentru că în curând veţi primi o sumă importantă.

Gemeni

Astăzi este recomandat să evitaţi cheltuielile. S- ar putea să aveţi unele discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă pe această temă. Cel mai indicat ar fi să mergeţi împreună la cumpărături. Vă sfătuim să nu mai criticaţi pe toată lumea!

Rac

S-ar putea să primiţi o veste proastă de la o rudă îndepărtată şi din această cauză este posibil să vă schimbaţi programul. Se pare că o să plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Vă sfătuim să fiţi atent, pentru că există riscul să fiţi implicat într-un accident.

Leu

Astăzi nu este indicat să vă asumaţi riscuri, pentru că s-ar putea să mizaţi greşit. Aveţi mare grijă dacă plecaţi cu maşina, pentru că sunteţi predispus la accidente. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu rudele.

Fecioară

Astăzi se anunţă o zi aglomerată. Vă sfătuim să nu începeţi mai multe treburi deodată şi să vă organizaţi riguros. Nu ezitaţi să cereţi ajutorul celor din familie. Spre seară plecaţi în vizită la prieteni.

Balanţă

Astăzi este recomandat să fiţi prudent, pentru că puteţi avea probleme cu sănătatea sau chiar accidente. Nu vă supra-solicitaţi! Vă sfătuim să evitaţi călătoriile lungi şi petrecerile. Odihniţi-vă mai mult!

Scorpion

Astăzi s-ar putea să aveţi o discuţie în contradictoriu cu şeful direct. Nu este indicat să vă exteriorizaţi nemulţumirea. Vă sfătuim să vă menajaţi mai mult sănătatea. Spre seară vă liniştiţi alături de partenerul de viaţă.

Săgetător

Începeţi ziua cu o stare de oboseală şi nervozitate. Încercaţi să vă controlaţi agresivitatea, pentru că riscaţi să declanşaţi un conflict. Profitaţi de timpul liber pentru a sta împreună cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Vă recomandăm să reduceţi programul de muncă pentru că în ritmul acesta, riscaţi să vă îmbolnăviţi. Din cauza oboselii acumulate deveniţi foarte irascibil. Nu este indicat să vă faceţi probleme în privinţa banilor.

Vărsător

S-ar putea să plecaţi într-o călătorie importantă. Vă sfătuim să nu ezitaţi pentru că vă poate aduce câştiguri serioase. Aveţi grijă cum vă purtaţi cu o persoană mai în vârstă. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul.

Peşti

Astăzi aveţi mare nevoie de bani. Vă sfătuim să acceptaţi ajutorul oferit de un bun prieten. Păstraţi-vă calmul şi odihniţi-vă mai mult, pentru că sunteţi predispus la probleme de sănătate.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: