Horoscop

Berbec

La locul de muncă sunteţi foarte apreciat şi acest lucru poate atrage invidia colegilor. Vă sfătuim să nu neglijaţi relaţiile cu partenerul de viaţă în această perioadă. Discutaţi pe îndelete, ca să lămuriţi toate problemele!

Taur

Sunteţi foarte încrezător în forţele proprii. Aveţi calităţi de bun organizator şi se pare că nimic nu poate să vă stea în cale. Petreceţi clipe plăcute alături de partenerul de viaţă şi de familie.

Gemeni

În curând veţi fi deosebit de apreciat în societate. Aveţi ocazia să faceţi paşi importanţi în afaceri. Se pare că o să încheiaţi un contract avantajos. Vă sfătuim fiţi răbdător, pentru că rezultatele se vor vedea în curând

Rac

S-ar putea să aveţi discuţii în contradictoriu cu cei din jur. Vă sfătuim să nu mai spuneţi chiar tot ce gândiţi. Partenerul de viaţă vă propune să plecaţi într-o scurtă călătorie. Este indicat să nu refuzaţi.

Leu

Traversaţi o perioadă cam dificilă, mai ales pe plan sentimental. Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră. În această perioadă sunt favorizate întâlnirile cu prietenii.

Fecioară

În această perioadă se pare că nu aveţi timp să vă trageţi sufletul. Vă sfătuim să profitaţi de zilele libere pentru a vă odihni. Petreceţi momente plăcute în mijlocul familiei şi faceţi planuri pentru concediu.

Balanţă

În această perioadă este ideal să demaraţi activităţi noi şi să vă asumaţi noi responsabilităţi. Puteţi avea succes în activităţi intelectuale. Ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă şi acceptaţi ajutorul unei rude.

Scorpion

Sunteţi hotărât să vă ordonaţi ideile şi demaraţi o afacere împreună cu un prieten. Vă recomandăm să acceptaţi sfaturile unei femei şi ajutorul partenerului de viaţă. Petreceţi momente magice alături de persoana iubită.

Săgetător

Reuşiţi să vă redresaţi bugetul cu ajutorul unei sume considerabile, pe care o primiţi la locul de muncă. Cu această ocazie vă faceţi planuri pentru o călătorie în interes propriu. Primiţi o invitaţie la o petrecere şi vă sfătuim să nu o refuzaţi.

Capricorn

O rudă apropiată vă ajută să cumpăraţi un obiect de valoare. Vă recomandăm să nu neglijaţi relaţiile sentimentale. Odihniţi-vă mai mult pentru că s-ar putea să aveţi probleme de sănătate.

Vărsător

Este posibil să treci printr-o perioadă frustrantă, dar este important să înţelegi că eşecurile nu se produc din vina ta. Poate că ar trebui să te apuci de un proiect, mai ales că beneficiezi de ajutorul prietenilor sau al unor asociaţi. N-ar strica să faci puţină mişcare!

Peşti

În această perioadă aveţi posibilitatea să rezolvaţi uşor problemele de acasă. Vă sfătuim să daţi dovadă de mult tact şi să aveţi răbdare. Ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: